Filter op...

Zomer en winter trenchcoats

Het leuke en handige van trenchcoats is dat je ze zowel ‘s zomers als ’s winters goed kunt dragen. In de winter zijn er gevoerde trenchcoats met double breasted knopen aan de voorzijde, een hoog opstaande kraag en gemaakt van een dikke stof. Deze eyecatchers van trenchcoats laten zich makkelijk combineren met warme handschoenen en leuke muts in dezelfde kleur als je trenchcoat. De zomerse varianten van de trenchcoat zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van fel rode trenchcoat tot elegant beige modellen en van lang tot kort. Binnen enkele klikken heb jij je favoriete model gevonden op Kledingkopen.nl middels de handige filters aan de linkerzijde. Zo kun je gemakkelijk van het merk Vero Moda en van Vila naar Topshop . Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde webshop, maat of prijs, dan kun je hier ook gemakkelijk op filteren. Daarnaast laten de zomerse trenchcoats zich leuk combineren met een zakelijke jurk en pumps.

Waar komt de trenchcoat eigenlijk vandaan?

De geschiedenis van de trenchcoat neemt ons terug naar de eerste wereldoorlog. Niet zo’n heel leuk begin, maar in deze tijd kwam het eerste ontwerp voor een overjas voor officieren. Dit gebeurde In Engeland en de trenchcoat werd daar eigenlijk direct een groot succes, mede door de vele handige zakken en de warmte die deze gaf in barre omstandigheden. Ook in de tweede wereldoorlog werd deze jas veelvuldig gebruikt en zette deze trend zich voort tot na de oorlog. Sindsdien is de trenchcoat eigenlijk niet meer uit het straatbeeld verdwenen. Zowel voor mannen als vrouwen is de trenchcoat een item die je niet mag missen in jouw garderobe!
720 trenchcoats in 31 shops

Dames trenchcoats

sorteren op
Jasje aan, jasje uit dat is wat je je afvraagt bij het dragen van een trenchcoat. Trenchcoats voor dames laten je namelijk direct stijlvol voelen en ze zijn eigenlijk te mooi om aan de kapstok te laten hangen. Met de mooie pasvorm van trenchcoats voor vrouwen, worden de sterke punten van het vrouwelijke lichaam benadrukt. Ongeacht met welk figuur je ook gezegend bent, een trenchcoat laat je in een handomdraai sophisticated voor de dag komen. Naast de vele merken en een ruim assortiment van trenchcoats, kun altijd online shoppen tegen de laagste prijs. Teveel betalen voor je trenchcoat is dus verleden tijd!