Filter op...

Sporttruien shoppen

Nog nooit was het zo makkelijk om een sporttrui te vinden die perfect bij je past. Hier staan sporttruien heren gesorteerd op kleur, maat en levertijd als je één van de filters gebruikt. Die vind je aan de linkerkant van de pagina: eenvoudig en gericht je aankopen zoeken en doen. Je kunt ook meerdere filters tegelijk gebruiken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een rode sporttrui van Adidas met korting? Vul dit allemaal in en binnen no time krijg je meerdere opties die voor jou zijn geselecteerd. Heb je al een Adidas sporttrui in je kast liggen? Ga dan eens voor een sporttrui van Nike, of juist een Hummel sporttrui: het is aan jou!

Welke sport?

Eigenlijk maakt het niet zo veel uit wat voor sport je doet, een sporttrui is altijd heerlijk om te dragen. Daarom zijn de uitvoeringen erg divers en is er voor ieder wat wils. Als je in de winter staat te trainen op het voetbalveld kan een sporttrui goed van pas komen. De sporttruien van Hummel geven je extra warmte én ze bieden ventilatie. Zweten doe je namelijk genoeg, dus een trui met een ventilerende stof helpt je geheid uit de brand. We vertelden je eerder al dat het eigenlijk niet uitmaakt welke sport je beoefent. De sporttruien voor heren kun je namelijk ook ná het sporten dragen. Tijdens een drankje in de kantine, onderweg naar huis of tijdens een chillsessie op de bank: de sporttrui hoort erbij.
193 sporttruien in 10 shops

Heren sporttruien

sorteren op
Een sporttrui, heerlijk voor, tijdens en ná het sporten. Vooral bij buitensporten komt de sporttrui goed van pas. In de koudere maanden is het heerlijk om er één te dragen; je spieren blijven warm waardoor jij ongestoord kunt vlammen. Sporttruien voor heren bestaan uit verschillende modellen: een sporttrui met capuchon, een strakke sporttrui of juist een wijde sporttrui. Merken van geweldige kwaliteit sieren de collectie sporttruien waardoor je niet uitgekeken raakt!