Filteren

  Sporttruien shoppen

  Nog nooit was het zo makkelijk om een sporttrui te vinden die perfect bij je past. Hier staan sporttruien gesorteerd op kleur, maat en levertijd wanneer je één van de filters gebruikt. Je kunt uiteraard ook meerdere filters tegelijk gebruiken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een rode sporttrui van Adidas met korting? Vul dit allemaal in en binnen no time krijg je meerdere opties die voor jou zijn geselecteerd. Heb je al een Adidas sporttrui in je kast liggen? Ga dan eens voor een sporttrui van Nike, of juist een exemplaar van Hummel: het is aan jou!

  Welke sporttrui past bij jouw sport?

  Eigenlijk maakt het niet zo veel uit wat voor sport je doet, een sporttrui is altijd heerlijk om te dragen. Daarom zijn de uitvoeringen erg divers en is er voor ieder wat wils. Als je in de winter staat te trainen op het voetbalveld kan een sporttrui goed van pas komen. De sporttruien van Hummel geven je extra warmte én ze bieden ventilatie. Zweten doe je namelijk genoeg, dus een trui met een ventilerende stof helpt je geheid uit de brand. Een sporttrui kun je namelijk ook ná het sporten dragen. Tijdens een drankje in de kantine, onderweg naar huis of zelfs tijdens een chill sessie op de bank.

  Heren sporttruien

  sorteren op
  Een fijne sporttrui is heerlijk voor, tijdens en ná het sporten. Vooral bij buitensporten komt deze trui goed van pas. In de koudere maanden is het heerlijk om er één te dragen; je spieren blijven warm waardoor jij ongestoord kunt vlammen. Sporttruien bestaan uit verschillende modellen: een sporttrui met capuchon, een strakke sporttrui of juist een wijde sporttrui. Merken van geweldige kwaliteit sieren de collectie waarop je niet uitgekeken raakt!

  Sale Deals!