Veelgestelde vragen

  Hoe retourneer ik een artikel?
  Kledingkopen.nl is een vergelijkingswebsite van diverse webshops. Jouw fashion koop je dan ook niet direct bij ons, maar bij de webshop welke jij hebt uitgekozen. Hierdoor ben je afhankelijk van de retourneringsvoorwaarden van die webwinkel. De meest gangbare manieren zijn het terugbrengen naar één van de verkooppunten, retour zenden via PostNL of afgeven bij een Kiala punt. Kledingkopen.nl geeft wel aan onder het kopje ‘shops’ en op de productdetailpagina of het retour zenden kosteloos is of niet.

  Welke betaalwijzen zijn er?
  Omdat Kledingkopen.nl een vergelijkingswebsite is van diverse webshops en je niet bij ons betaald, ben je afhankelijk van de betalingsmogelijkheden van de webwinkels. Kledingkopen.nl geeft je wel een overzicht van de verschillende webshops en hun betaalwijzen. Deze informatie vind je onder het kopje ‘shops’ of op de productdetailpagina.

  Hoe werkt de zoekfunctie?
  De zoekfunctie is gemakkelijk te vinden aan de rechter bovenzijde van de website. De zoekfunctie kun je herkennen aan de balk met daarin de tekst zoek, vergelijk en betaal de laagste prijs. In deze balk typ je de fashion waarnaar jij opzoek bent. Bijvoorbeeld ‘rode broek’. Nadat je dit in de zoekbalk hebt getypt, klik je op de rode knop met ‘zoeken’ erin. Je zult zien dat de rode knop groen wordt naarmate je eroverheen beweegt met je muis. Vervolgens krijg je direct een beeld van het assortiment ‘rode broeken’. Kies hieruit je favoriete exemplaar en ontdek direct welke webshop je de laagste prijs biedt.

  Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
  Kledingkopen.nl is een vergelijkingswebsite voor verschillende webwinkels. Je koopt dan ook niet direct bij ons, maar bij de door jou uitgekozen webshop. De levertijden verschillen per webwinkel, meer informatie vind je op Kledingkopen.nl onder het kopje ‘shops’ of op de productdetailpagina.