Prijsvergelijking

Kledingkopen.nl is dé prijsvergelijker voor al jouw kleding, schoenen en accessoires! Wij hebben als doel om de actuele prijzen, kortingen en aanbiedingen van alle kleding & mode webshops te vertonen. Hiervoor bundelen wij dezelfde artikelen welke door verschillende webshops worden aangeboden, vergelijken de prijzen en plaatsen deze in een duidelijk overzicht op onze website. Voor jou alleen nog de taak om door te klikken naar de voordeligste webshop om met een tevreden gevoel een bestelling te plaatsen!
Prijsvergelijking voorbeeld

Hoe werkt het?

Dagelijks importeren wij het assortiment van ruim 150 nationale én internationale webshops. Onze slimme techniek vergelijkt vervolgens de diverse artikelen met elkaar en verwerkt de actuele prijzen, kleuren en beschikbare maten. Hierdoor zien wij direct wanneer een product is afgeprijsd of in de sale wordt aangeboden. Deze gegevens worden razendsnel op onze website gepubliceerd zodat jij ook op de hoogte bent waar die ene trui, jas of paar sneakers het voordeligst verkrijgbaar is!

Welke shops en merken?

Aan onze database worden wekelijks diverse nieuwe shops en duizenden artikelen toegevoegd. Het assortiment groeit continue! Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare merken. Hier kun je een overzicht van de shops vinden waarmee we op dit moment samenwerken.