Prijsvergelijking

  Kledingkopen.nl is dé prijsvergelijker voor al jouw kleding, schoenen en accessoires! Wij hebben als doel om de actuele prijzen, kortingen en aanbiedingen van alle kleding & mode webshops te vertonen. Hiervoor bundelen wij dezelfde artikelen welke door verschillende webshops worden aangeboden, vergelijken de prijzen en plaatsen deze in een duidelijk overzicht op onze website. Voor jou alleen nog de taak om door te klikken naar de voordeligste webshop om met een tevreden gevoel een bestelling te plaatsen!
  Prijsvergelijking voorbeeld

  Hoe werkt het?

  Dagelijks importeren wij het assortiment van ruim 150 nationale én internationale webshops. Onze slimme techniek vergelijkt vervolgens de diverse artikelen met elkaar en verwerkt de actuele prijzen, kleuren en beschikbare maten. Hierdoor zien wij direct wanneer een product is afgeprijsd of in de sale wordt aangeboden. Deze gegevens worden razendsnel op onze website gepubliceerd zodat jij ook op de hoogte bent waar die ene trui, jas of paar sneakers het voordeligst verkrijgbaar is!

  Wat een prijsverschil!

  Veel shops hanteren de zogenaamde adviesverkoopprijs welke een kledingfabrikant en/of importeur voorschrijft. Toch worden prijzen van vele artikelen veelvuldig naar beneden aangepast door deze shops. Heel fijn voor jou als koopjesjager natuurlijk, maar hoe zit dit eigenlijk?

  Vaak wordt een artikel in prijs verlaagt wanneer de webshop nog maar één of enkele maten op voorraad heeft. Deze voorraad wordt dan ook niet meer bijgevuld aangezien het artikel uit de collectie van de fabrikant verdwijnt. De nieuwe collectie maakt al snel zijn opwachting en daarom willen de shops de laatste maten vaak met hoge kortingen in de aanbieding zetten. Ook komt het regelmatig voor dat een shop aandacht wilt creëren door op een deel van het assortiment korting te geven. Deze sale acties duren vaak één of twee weken.

  Door onze handige prijsvergelijking worden afgeprijsde artikelen snel inzichtelijk gemaakt. Ook wanneer het slechts om enkele maten gaat. Wellicht is het precies jouw maat en sla jij je slag!

  Welke shops en merken?

  Aan onze database worden wekelijks diverse nieuwe shops en duizenden artikelen toegevoegd. Het assortiment groeit continue! Bekijk hier een overzicht van alle beschikbare merken. Hier kun je een overzicht van de shops vinden waarmee we op dit moment samenwerken.