Filteren

  Schapenwol is een must

  Hand in hand gaan schapenwol en pantoffels. Merken die hieraan hebben bijgedragen zijn onder andere Shepherd en UGG Australia. Populairder dan ooit zijn sloffen met schapenwol en hier zijn verschillende redenen voor. Wij geven er vier:

  1. Het mooie van schapenwol is dat het en je voeten warm houdt maar ook afkoelt. In de winter zorgt een dikke laag wol voor een goede isolatielaag tussen het schaap en de wol. In de zomer heeft deze extra lucht laag een precies omgekeerde werking. Dit zelfde effect heeft het ook voor je voeten.

  2. Zweetvoeten zijn verleden tijd met pantoffels van schapenvacht. Wol heeft namelijk de eigenschap dat het anti-transpirant is vanwege het grote absorptievermogen door middel van miljoenen kleine wol vezeltjes. Deze vezels nemen vocht gemakkelijk op.

  3. Het hebben van koude voeten komt met name door een verslechterde bloedsomloop in de voeten. Schapenwol stimuleert de bloedsomloop en dus gaat het dragen van schapenwollen sloffen ook de koude voeten tegen. Ook kun je eens proberen om sokken gemaakt van schapenvacht te dragen in plaats van een synthetisch paar.

  4. Een aanrader bij het kopen van een nieuw paar pantoffels, is om een paar te kiezen met een flexibele zool. Hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid en rol je je voet beter af. Ook dit zorgt weer voor een betere bloedsomloop in de voeten.

  Modellen pantoffels

  Op Kledingkopen.nl vind je naast een ruim assortiment pantoffels ook vele varianten. Wat dacht je van een fijne paar Spaanse sloffen of heerlijke hoge sloffen zodat je ook lekkere warme enkels hebt? Mocht je liever geen pantoffels dragen en zweer je bij een goed paar heerlijke sokken, ook dan kun je hier terecht!

  Dames pantoffels

  sorteren op
  Tijd voor ontspanning en lekkere warme voeten? Dan is het tijd voor een nieuw paar dames pantoffels. Van sloffen met een leuke print tot effen exemplaren en van modellen die vallen tot boven de enkel tot varianten waar alleen de tenen zijn bedekt. Je kijkt je ogen uit bij het zien van de vele modellen merken en soorten in ons uitgebreide assortiment pantoffels.Van gevoerde UGG sloffen tot lage Spaanse sloffen, alles is mogelijk. Direct vanuit je bed schuif je in je warme pantoffels en loop je zonder koude teentjes naar de keuken. Ook in het weekend zijn pantoffels voor dames het ultieme kledingstuk.