Shop aanmelden

  Hoe meer webshops er zijn aangesloten, hoe meer online winkelplezier wij kunnen generen voor onze fashionliefhebbers. Een goede samenwerking tussen de diverse webshops en Kledingkopen.nl is daarom belangrijk, want als wij groeien dan groei jij mee! Hoe een samenwerking tot stand kan komen lees je in onderstaande alinea's. Voor vragen, extra informatie en toelichting kun je uiteraard mailen naar contact@kledingkopen.nl.

  Affiliate marketing

  Alle webshops op Kledingkopen.nl zijn aangesloten middels affiliate marketing. Om dit tot stand te brengen dient een webshop aangemeld te zijn bij een affiliatenetwerk zoals Tradetracker, Daisycon of AWIN (voorheen Zanox). Naast de genoemde netwerken zijn er nog diverse andere affiliatenetwerken actief. Kledingkopen.nl heeft met alle operationele netwerken een samenwerkingsverband. Lees hier meer over affiliate marketing.

  Image title

  Productfeed

  Is jouw webshop aangesloten bij een affiliatenetwerk? Dan kan er een koppeling tot stand worden gebracht. Dit verloopt middels een productfeed welke via het affiliatenetwerk beschikbaar wordt gesteld. Een productfeed is simpelweg een exportbestand uit de productdatabase van een webshop. Dit exportbestand wordt doorgaans als XML of CSV bestand aangemaakt. In het bestand staan gegevens zoals productnaam, prijs, kleur, beschikbare maten, etc. Kledingkopen.nl kan dit bestand vervolgens uitlezen en de artikelen vertonen binnen onze site. Meer informatie over het creeeren van een productfeed? Lees de uitgebreide toelichting van Daisycon.

  Promotiemogelijkheden

  Naast de vertoning van het assortiment uit jouw webshop is het uiteraard ook mogelijk om de shop nog meer onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan het schrijven van een dedicated blog, banner plaatsing, logo vermelding, Facebook post, etc. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!