Filteren

  Nooit meer koude voeten!

  Sloffen zijn items waarvan je zeker wel een paar van in je schoenenkast moet hebben liggen. Vooral in de koude periodes zijn de sloffen echte lifesavers. Weg met steenkoude voeten en hallo warme stappers. De heren pantoffels zijn er werkelijk waar in allerlei vormen en maten. Ook verkopen wij heren pantoffels van verschillende merken. De heren sloffen van het exclusieve merk UGG Australia zijn zeker weten een must! Deze sloffen zijn voorzien van schapenwacht en omhelzen je voeten met een warme vlaag. Niet alleen van de sloffen van UGG Australia moeten er minimaal één paar van in je kast liggen, maar de lage sloffen van het merk Giesswein zijn ook zeker weten een aanrader. De Giesswein-zolen zijn van natuurlijk rubber welke ervoor zorgt dat slippen verleden tijd is. Ook is de pantoffel luchtdoorlatend, waardoor zweetvoeten geen enkele kans krijgen.

  Sloffen als cadeau

  Sloffen zijn de ultieme cadeautjes om te geven, maar ook vooral om te krijgen. Voor kerst, je verjaardag, Valentijn of zelfs met Vaderdag. Niets is lekkerder dan na een drukke dag in die lekkere stappers te stappen. Kijk eens bij het assortiment badjassen voor heren of huispakken voor mannen en maak je cadeau compleet!

  Welke maat?

  Indien je een mooi paar sloffen gaat aanschaffen kun je gewoon je normale schoenmaat hanteren. Let wel op bij het kopen van hoge sloffen. Deze sloffen vallen wat ruimer dan de lage sloffen.

  Heren pantoffels

  sorteren op
  Uit bed stappen en landen op een ander zacht bedje is een droom voor elke voet. In het assortiment pantoffels heb je keus uit verschillende merken, modellen en kleuren. Spaanse sloffen, lage sloffen, hoge sloffen en sloffen met schapenvacht. Met welke pantoffel verwen jij je voeten?

  Sale Deals!