Filteren

  Wie de sportschoen past trekt hem aan!

  Als je denkt dat het zo makkelijk gaat, als bovenstaande zin doet vermoeden heb je het mis. Een goede sportschoen haalt namelijk het beste uit jouw sportprestaties en dit doet zij op verschillende manieren. Om tot een juiste aanschaf te komen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Indien je sportschoenen koopt, verlaat dan niet gelijk de winkel indien je de goede maat te pakken hebt. Neem de tijd en trek de sportschoenen aan. Loop ermee of spring een aantal keer op en neer. Daarnaast kun je beter passen aan het eind van de dag, omdat je voeten dan iets dikker zijn. De sok dikte tijdens het passen is ook belangrijk. Sportsokken geven meer ondersteuning en zijn vaak wat dikker dan de reguliere sok.

  Het is belangrijk dat de hielkap van de schoen genoeg stabiliteit geeft. Dit test je door met je duim de hielkap van de schoen in te drukken. Indien deze teveel meegeeft biedt dit niet genoeg ondersteuning. Bij kwalitatief goede schoenen mag dit niet tot nauwelijks mogelijk zijn. Daarnaast moet het buigpunt van schoen onder de bal van de voet zitten. Zit deze in het midden van de voet dan kun je deze sportschoenen beter niet kopen!

  De basis is er

  Mocht je met deze tips het beste sportschoenen paar eruit hebben gefilterd, dan is de rest van je sportoutfit aan de beurt. sportshirts en sportbroeken moeten bijvoorbeeld genoeg kunnen ademen en het zweet op de juiste manier kunnen afvoeren. Merken welke zijn voorzien van een Dri-Fit systeem zijn Adidas en Nike. Andersom kan natuurlijk ook. Indien jij sportdoelen wilt behalen in de wintermaanden en je kleding nodig hebt die je warm houdt. Kies in dit geval voor een lange sportlegging en een sporttrui.

  Heren sportschoenen

  sorteren op
  Sporten geeft ontspanning aan lichaam en geest, iets waar jij als hardwerkende man je energie even helemaal in kwijt kunt. Een goed begin is het halve werk en daarom zijn een paar goede sportschoenen erg belangrijk. Aan de andere kant wil het oog natuurlijk ook wat en moeten jouw sportschoenen passen bij de rest van je sportkleding. Via ons uitgebreide assortiment vind je absoluut een passend paar!

  Sale Deals!