Filteren

  Kies jouw ideale tennisschoen

  Een tennisbaan heeft niet altijd een gravel ondergrond. Ook tapijt, hardcourt en (kunst)gras zijn op vele banen te vinden. Verschillende ondergronden vragen om verschillende zolen. Let dus goed op de zool bij het selecteren van je tennisschoen. Deze moet geschikt zijn voor de ondergrond waar jij het vaakst een balletje op slaat! Daarnaast moet een schoen gewoon lekker zitten. Zowel stilstaand als in actie.

  Een tennisschoen koop je vaak niet voor één seizoen. Hier wil je natuurlijk langer plezier van hebben! Daarom is de kwaliteit uiteraard ook belangrijk. Met een tennisschoen van Nike, Adidas of Asics zit je wat betreft de kwaliteit zeker goed!

  Beken kleur!

  De tijd van spierwitte tennisschoenen is passé, tegenwoordig koop je ze in vele hippe kleuren. Hiermee kun je de schoen goed afstemmen op je outfit en tevens een opvallende vertoning op de baan maken! Kies bijvoorbeeld voor een rode tennisschoen. Maar ook met blauw of groen schoeisel maak je een verpletterende indruk!

  Maak je outfit compleet

  Met alleen een paar goede tennisschoenen red je het natuurlijk niet op de baan. Met een compleet outfit kom je een stuk beter voor de dag! Zoek, klik en shop een fijn zittende tennisbroek en een sportshirt die matcht bij je nieuwe paar tennisschoenen. Tijdens het inspelen en gedurende de koude dagen draag je uiteraard ook een sportvest.

  Heren tennisschoenen

  sorteren op
  Een lekkere, comfortabel zittende schoen is natuurlijk het uitgangspunt bij je zoektocht naar een paar nieuwe tennisschoenen. Maar vergeet daarnaast ook de looks niet! Het tijdperk dat een tennisschoen bijna altijd in een zwart/witte kleur werd uitgevoerd is inmiddels achterwege. Net zoals voetbalschoenen worden tennisschoenen tegenwoordig in diverse hippe kleuren en kleurencombinaties uitgevoerd.

  Sale Deals!