Filteren

  Tips bij het vinden van de geschikte tennisschoen

  Laat je niet alleen leiden door de uitstraling en prijs van de tennisschoen. Het is natuurlijk mooi meegenomen als de schoen perfect bij je gehele outfit past, maar comfort is wel het allerbelangrijkst. Wanneer de nieuwe tennisschoenen bij jou thuis zijn bezorgd, is het belangrijk ze direct te passen en vooral het comfortabele gevoel te testen. Het is niet de bedoeling dat tennisschoenen eerst een tijd ingelopen moeten worden voordat ze lekker zitten. Vanaf het begin moet de schoen een comfortabel en stevig gevoel geven.

  Het is daarnaast bij het aanschaffen van nieuwe tennisschoenen belangrijk om te kiezen voor schoenen die aansluiten bij de ondergrond van de tennisbaan. Bekijk dus bij de informatie over de tennisschoen voor welke ondergrond deze wordt aangeraden. Bij gravel wordt een zool met visgraatprofiel aangeraden, bij een gras ondergrond een zool met nopjes en bij tapijt een gladde zool. Tevens is het belangrijk dat de schoenen stabiel aanvoelen en de schokken goed absorberen. Door de korte sprintjes en glij bewegingen krijgt je voet heel wat druk te verwerken. Een goede en sterke demping in de schoen wordt dan ook aangeraden.

  Verschillende modellen, merken en webshops

  Hoe weet je nou welke dames tennisschoen je moet kiezen uit het brede assortiment? Ben je fan van een bepaald merk? Gebruik dan het merkfilter om te selecteren op jouw favoriete merk. Wil je een selectie maken voor een bepaald budget. Gebruik dan de prijsfilter aan de rechterkant om alleen de tennisschoenen te tonen binnen jouw prijsklasse. Ben jij opzoek naar een tennisschoen die perfect aansluit bij jouw gekleurde sportrokje of sportjurkje? Kies dan één van de kleurenfilters waardoor je bijv. alleen witte tennisschoenen of roze tennisschoenen getoond krijgt.
  175 tennisschoenen in 12 shops

  Dames tennisschoenen

  sorteren op
  Tennisschoenen zijn net zo belangrijk als een goed tennisracket. Naast de bekende witte modellen zijn er steeds meer leuke, gekleurde uitvoeringen te koop. In het overzicht hieronder hebben wij de beste tennisschoenen van bekende webshops en verschillende merken verzameld.