Filteren

  Slippers voor elke gelegenheid

  Net als bij elk ander schoeisel geldt voor de slipper ook dat je deze naar verschillende gelegenheden en situaties aan kunt doen. Sauna, strand, misschien zelfs het werk? Waar je ook heen gaat, houd rekening met de ‘dresscode’. Lees hier wat tips om goed voor de dag te komen met jouw paar slippers!

  Strand slippers

  Breng een mooie zomerse dag door op het strand en je ziet ze overal: slippers! Blauwe slippers, groene slippers, witte slippers, elke kleur en bijna elke uitvoering komt voorbij. Hier kun je eigenlijk niet de mist in gaan, aangezien de slipper het perfecte schoeisel voor het strand is. Ga dus helemaal los met de slipper die het beste bij jou past. Tip: Havaianas en Ipanema’s.

  Werk slippers

  Slippers aan naar het werk. Over dit onderwerp zijn de mening vaak erg verdeeld. Het ligt er maar net aan wat voor werk je doet, en bij wat voor bedrijf. Je zult niet gek opkijken als een medewerk(st)er van het zwembad slippers aan heeft. Misschien wel als je een bankier over straat ziet lopen in zijn driedelige pak, met slippers eronder. Hoe dan ook, rekening houden met de geschreven en ongeschreven regels van jouw werkgever is een kleine moeite. Wil je voor een open schoen gaan, maar is de slipper een no go? Kies dan sandaaltjes die je voet nog enigszins bedekken. Iedereen blij!

  Slippers in de sauna

  Een gelegenheid waarbij je de slippers niet kunt wegdenken: naar de sauna gaan. Badslippers zijn een veilige keuze op het gebied van fashion én veiligheid. Een antislip zool is namelijk wel zo handig als je van de sauna naar de jacuzzi loopt. Veel tierelantijnen zijn overbodig bij deze slippers. Kies een paar witte, blauwe of zwarte saunaslippers en je zit sowieso goed.

  Thuis slippers dragen

  Home sweet home, hier mogen slippers ook niet ontbreken. Niet alleen pantoffels maar ook comfortabele slippers kunnen prima binnenshuis gedragen worden. Zeker tijdens koude dagen kan een paar slippers echt het verschil maken tussen koude en warme voeten. Thuis maakt het eigenlijk niet voor welk merk je gaat, als ze maar lekker zitten! Neem eens een kijkje tussen de slippers van Birkenstock, Teva of Gabor.

  Dames slippers

  sorteren op
  Denk je aan een heerlijke zomerse dag? Dan denk je vast ook aan slippers! In Nederland zijn we niet vaak gezegend met temperaturen waarbij je slippers bij draagt. Maar dit mag de pret zeker niet drukken. Dagen genoeg waarop jij je slippers uit de kast mag trekken! Zelf de zon opzoeken is uiteraard ook een optie. Dan kun je de mooiste zomerse slippers gegarandeerd in je koffer stoppen. Of je nu gaat voor een stoer exemplaar van een sportmerk, of voor slippers met zwierige bandjes en details; het is heerlijk om je voeten in een paar zomerse stappers te steken.

  Sale Deals!


  Lees onze blogs over Dames slippers

  Strandslippers voor deze zomer
  blog
  Strandslippers voor deze zomer
  Door: Dagmar Neskes
  Hoe warmer het zand, hoe sneller je over het strand loopt.. Tenzij je een goed paar strandslippers meeneemt natuurlijk! Of je nu op een dampend zandstrand op de Bahama’s ligt deze zomer, of een Waddeneiland onveilig maakt – een slimme meid is op haar... Lees verder