Filter op...

All about Reef

Twee Argentijnse gebroeders startten in 1984 met het merk Reef: dé expert op het gebied van comfortabele en unieke teenslippers. De twee broers laten zich inspireren door alles wat met surfen te maken heeft. Hier zijn de klassieke Reef slippers uit voortgekomen. Als Mick Fanning zijn stempel op het merk drukt, is de cirkel rond. Reef slippers zijn niet meer weg te denken uit de surfwereld én uit het straatbeeld. Het zijn namelijk niet alleen heerlijke slippers voor op het strand, maar ook het afleggen van flinke wandeltochten is met Reef slippers geen probleem. Het loopcomfort is bij deze slippers ontzettend hoog; blaren zijn verleden tijd!

Het fijne van de Reef slippers is de verscheidenheid aan uitvoeringen. Je kunt alle kleuren en modellen verkrijgen die je maar wilt! De meest bekende exemplaren zijn de bruine Reef slippers met een zool die goede ondersteuning biedt. Daarnaast heeft heb je de kleurrijke exemplaren in het blauw, rood en multicolor. De badslipper maakt ook onderdeel uit van de collectie, net als de slippers met mooi afgewerkte bandjes waarop kraaltjes of gave leren details te vinden zijn. Kijk snel tussen de hele collectie Reef slippers en sla je slag!
23 slippers in 11 shops

Reef dames slippers

sorteren op
Het merk Reef ken je misschien wel als één van de meest bekende merken op het gebied van beachwear en fashion. Met diepgewortelde surfroots weet Reef surfers en strandliefhebbers op hun wenken te bedienen met de beste items. Maar niet alleen surfers kunnen hier terecht voor al hun musthaves, ook modeliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. De Reef slippers geven ultiem loopgemak en zorgen voor de extra ondersteuning die je nodig hebt bij het dragen van een slipper. Ze voelen zelfs zo comfortabel aan dat je bijna niet doorhebt dat het om een slipper gaat!