/ Door

  Strandslippers voor deze zomer

  Hoe warmer het zand, hoe sneller je over het strand loopt.. Tenzij je een goed paar strandslippers meeneemt natuurlijk! Of je nu op een dampend zandstrand op de Bahama’s ligt deze zomer, of een Waddeneiland onveilig maakt – een slimme meid is op haar toekomst voorbereid ;). Doe hieronder inspiratie op en bestel snel een mooi paar strandslippers voor de zomermaanden!
  Image title
  Teenslippers
  Sexy teenslippers maken je strandoutfit helemaal af. Ze zijn perfect voor het afleggen van korte afstanden op het strand, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon thuis of in de stad dragen op een zomerse dag. Je stapt er zo in en kunt er uren op lopen, ideaal! Met vrolijke kleuren als roze, lichtblauw en oranje zit je geramd deze zomer!

  [producten1]

  UGG slippers

  UGG kennen we natuurlijk van de extreem comfortabele laarzen, maar wist je dat ze ook slippers maken? De slippers van UGG zijn doorgaans wat minder vrolijk qua kleur, maar wel chique en bijzonder comfortabel. Op deze pagina vind je ons volledige overzicht van UGG Australia slippers.
  [producten2]
  Raak je niet uitgekeken? Bekijk ook eens ons complete overzicht van meer ruim 2.400 dames slippers!  4 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Bor -
   Handige blog met dit weer!
  • Bram Beester -
   Het is bijna weer tijd voor slippers! Heerlijk!
  • Merel -
   Waar kan ik die rode slippers van de grote foto kopen? Die zijn super tof!!
  • Van Beek -
   Super leuke slippers! Ik ga voor die blauwe Brunotti slippers!