Filter op...

De perfecte parka shoppen!

Is het niet heerlijk om lekker languit op de bank te liggen en online te gaan shoppen? Wij brengen jouw shop-ervaring naar een hoger level!Hier kun je namelijk heel gemakkelijk jouw desbetreffende product vergelijken met meerdere shops, zoals: Zalando, Wehkamp en de Bijenkorf. In plaats dat jij zelf die zoektocht aangaat om bijvoorbeeld een jas te vergelijken met andere shops, hebben wij dat allemaal al voor jou gedaan. In de zoekbalk kun je elk product opzoeken, daarnaast komt er een productpagina tevoorschijn, waar je direct al heel duidelijk kunt zien dat er meerdere shops onder een product staan. Soms kan het wel zo zijn dat er meer dan 3 shops aan één product verbonden zijn. Als je dan op dat product klikt, komen een hele reeks shops onder elkaar te staan. Ook kun je per shop informatie lezen over bijvoorbeeld de levertijden en beschikbare maten.

Dames parka's in alle kleuren

Je hebt parka jassen in verschillende kleuren en varianten. Met welke kleur parka laat je al die ogen op je richten? Een gele, rode of licht blauwe vallen altijd goed op. De parka is van zichzelf eigenlijk al heel stoer, dus elke kleur is al snel een eye-catcher! Voor de dames die nog meer willen opvallen hebben we parka jassen die voorzien zijn van een bontkraagje. Het geeft je look nét iets meer pit. Natuurlijk zie je er met een parka zonder bontkraag ook fabulous uit! Om je parka mooi getailleerd te krijgen hebben ze binnenin de jas een elastiekje, waarmee je de jas iets strakker kunt aantrekken. Handig, want zo valt het mooi op je lichaam. Daarnaast vallen deze jassen mooi over je billen. Klinkt als een ideale jas! Probeer ook eens de wollen jassen. Heerlijk warme jassen die je net als de parka’s, als gegoten zullen staan.
882 parka's in 37 shops

Dames parka's

sorteren op
Fashionista’s opgelet want de mooiste parka’s voor dames zijn hier te vinden. Niet alleen dat, maar ook nog eens tegen de laagste prijs! Parka's geven je a-la- minute een glamour look. De geraffineerde details en mooie afwerking geven je klasse. Zeker een kijkje waard en te mooi om te laten liggen is de collectie van Burberry, Michael Kors en Calvin Klein.


Lees onze blogs over Dames parka's

Het ontbrekende hot- item aan je kapstok; de parka!
blog
Het ontbrekende hot- item aan je kapstok; de parka!
Door: Amariah de Keyzer - 17/11/2016
Al een paar weken kunnen we genieten van het o zo lekkere weer, NOT! Het duurt nog wel een tijdje, voordat de eerste zonnestralen je ogen weer doen verblinden en je omhullen met warmte... Lees verder