Filteren

  Veelzijdig assortiment biker jackets

  Shop de leukste biker jackets voor dames. Creëer een stoere look en laat je door de verschillende varianten inspireren. Biker jackets staan bekend om hun ruige uitstraling, een beetje kleur kan daarom ook helemaal geen kwaad. Ga je voor dat knalrode biker jacket of laat je de hemel en aarde bewegen door je hemelsblauwe leren jacket.

  Perfecto!

  Back to 1928. Het begon allemaal met een motorjas van de Schott Brothers, genaamd: de Perfecto. Dit leren jackje werd geïnspireerd op de pilotenjassen uit de eerste wereldoorlog. In de jaren 50 werd de leren jas hét symbool voor rock- ‘n- roll. Wist je dat leren jackets tijdens de fifties en sixties zelfs werden verboden op veel middelbare scholen in Engeland en Amerika? Deze maatregel werd met name genomen, omdat de jackets rebellie symboliseerden. In de jaren 80 werd het ruige en rebelse imago van het leren jacket iets aan de kant geschoven en kwam er meer kleur tevoorschijn. Kijk maar naar de muziekvideo, Thriller, van Michael Jackson. Zijn leren rode jacket steelt nog steeds de show. Later nam het imago van de rock- ‘n- roll jacket wat meer af. Iedereen was in staat om dit kledingstuk te dragen. Tot op de dag van vandaag is dit item een lust voor het oog en ook een lust voor jouw kledingkast natuurlijk!

  Combinaties biker jacket

  Al ga je zelfs even de hond uitlaten in je pyjama, wanneer je die biker jacket aanhebt, kan je outfit er prima mee door. De biker jacket laat zich mooi combineren met een skinny jeans die wat aan de donkere kant is. Maak je outfit af met een paar stoere enkellaarzen en je bent klaar om te gaan. Een kokerjurkje met een getailleerde biker jacket geeft jouw outfit een meer vrouwelijke uitstraling. Deze combinatie gaat ook mooi gepaard met plateauhakken en een leren handtas als accessoire. Shop ze!
  663 biker jackets in 23 shops

  Dames biker jackets

  sorteren op
  Stoer, stoerder, stoerst is wat jij uitstraalt als jij de deur uitstapt. Uiteraard heeft die leuke biker jacket hier voor het grootste gedeelte schuld aan. Naast de ‘little black dress’ is de biker jacket namelijk ook een echte mode must have die elke dame wel in haar bezit moet hebben. Shop verschillende topmerken zoals; Tigha, Topshop en Arma.