Filteren
  Gewatteerde jassen hebben ook een sportieve uitstraling en staan perfect over een stoere hoodie. Dit geeft je niet alleen een stoere uitstraling, maar zit ook nog eens lekker warm. En warmte is iets wat zeker niet kan ontbreken in de herfst en de winter. Een echte herfst –en winterlook is dan ook snel gemaakt met een rode gewatteerde jas, een zwarte hoodie, donkere jeans en hippe boots eronder. Ook een bodywarmer kan voor wat extra warmte zorgen. Tijdens de wat warmere dagen kan een gewatteerde jas ook leuk staan op bijvoorbeeld een t-shirt, een lichte jeans met open schoenen of hippe sneakers en natuurlijk die leuke zonnebril.

  Gewatteerde jas wassen en onderhouden

  Hoe een gewatteerde jas gewassen en onderhouden moet worden is een veel voorkomende vraag. Het is geen alledaags kledingstuk als een jeans die je regelmatig wast. Natuurlijk is het wel belangrijk om altijd op het label te kijken voor eventuele wasvoorschriften. Daarnaast is elke jas van ieder merk ook weer anders gemaakt en bevat weer andere stoffen. Belangrijk zijn de graden waarop de gewatteerde jas wordt gewassen. Zorg dat de jas niet te heet wordt gewassen, althans niet boven de 40 graden. Een handige tip van ons: gebruik een tennisbal bij het wassen, dit klopt de inhoud van de jas op waardoor de jas zijn vorm behoudt en het dons of de vulling volume blijft houden. Met deze tip kan het zeker niet misgaan en kun je nog lang genieten van je jas.
  2.292 gewatteerde jassen in 38 shops

  Dames gewatteerde jassen

  sorteren op
  Voor de koude winterdagen is een gewatteerde damesjas een must. Het assortiment is heel breed. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een gewatteerde jas aan te schaffen die tot net aan de knieën komt. Deze lengte zit vooral heerlijk warm in de winter, doordat het de bovenbenen ook warm houdt. Maar natuurlijk zijn er ook korte exemplaren die hip staan boven op een jeans.