Filteren
  Wollen jassen zijn vaak een wat netter trenchcoat model. Daarnaast worden mantels ook vaak van wol gemaakt en tonen wat chiquer. Uiteraard wil je er altijd goed uitzien, ongeacht welke jas je aanhebt. Het is alleen niet de bedoeling dat je staat te bibberen van de kou door je te dunne jas, omdat ‘ie zo leuk stond bij je outfit. Bij een wollen jas hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Je kunt een mooie jas dragen én het ook nog eens heerlijk warm hebben. Denk dus bij de aanschaf dat er minimaal 60-70% wol in zit. Hoe meer wol, hoe warmer de jas en ook des te kostbaarder deze wordt. Maar dan heb je ook wel iets goeds! Maak je outfit af met een leuke hoed en een sjaal voor nog een beetje extra warmte.

  Wollen jassen vergelijken

  Wij hebben niet alleen de leukste, maar ook de goedkoopste wollen damesjassen. Door middel van prijsvergelijkingen per product zie je heel duidelijk welk exemplaar goedkoopst wordt aangeboden bij verschillende shops, zoals bij Wehkamp of Boohoo.com. Als je op de webshop klikt vind je meer informatie, zoals de beschikbare maten, levertijden en retourmogelijkheden.

  Dames wollen jassen

  sorteren op
  Wollen jassen zijn heerlijk tijdens de koude dagen van het jaar. Niet alleen zijn ze super warm, maar ook heel trendy. Zo variëren de modellen van half lang tot lang en van exemplaren met een riem tot varianten met knopen en ritsen. Daarnaast is de collectie uiteraard voorzien van verschillende kleuren en bekende merken!

  Sale Deals!