/ Door

    Het ontbrekende hot- item aan je kapstok; de parka!

    Al een paar weken kunnen we genieten van het o zo lekkere weer, NOT! Het duurt nog wel een tijdje, voordat de eerste zonnestralen je ogen weer doen verblinden en je omhullen met warmte. Daarom hebben wij van Kledingkopen.nl het perfecte kledingstuk voor jullie, waarmee je de zon binnen no time vergeet en het frisse weer met liefde omarmt. We hebben het hier uiteraard over de parka! Het ultieme hot item welke steeds weer terugkeert. Laat je inspireren door de door ons uitgekozen parka’s en wie weet loop jij straks rond in één van deze toppers!

    Image title

    Parka’s zijn één van de populairste jassen die elke herfst en winter weer worden gedragen. Bekende merken, welke veel worden gedragen, zijn onder andere; Naketano, Vero Moda en Khujo. Parka’s staan bekent om hun goede bescherming tegen kou en hoge mate van draagcomfort. Daarnaast zijn de meeste parka’s van een handigheidje voorzien, namelijk een elastiekje aan de binnenkant, welke je taille mooi doet uitkomen. Over de stijl zijn we het allemaal eens; stoer! Draag je een parka, dan ben je zeker van het achterlaten van een behoorlijk indruk. Laat ook een blijvende indruk achter, bekijk onderstaande parka’s en shoppen maar!

    [producten1]
    [producten2]
    Het is een feit dat een parka al onwijs stoer is van zichzelf. Daarnaast heb je deze hippe jassen in verschillende modellen en kleuren. Gelukkig maar, want dat maakt dat je aardig kunt gaan mixen en matchen met je outfits. Om je look nog iets stoerder te maken kun je onder de jas een coole bedrukte sweater dragen, een skinny jeans die is voorzien van een paar scheurtjes en een paar sneakers of enkellaarzen. De dames onder ons die obsessed zijn met hakken, kunnen bijvoorbeeld een rode parka combineren met zwarte overknee laarzen met hak, een zwarte a-lijn rok en een blouse. Vergeet je panty of maillot niet te dragen onder de rok. Je wilt immers niet dat je benen stijf staan van de kou, zonde van zo’n fabulous outfit.

    Ongetwijfeld zit tussen onderstaande selectie parka’s een exemplaar voor jou! Uiteraard zie je ook een compleet afgestijld outfit voor een beetje extra inspiratie.  

    [producten3]
    Nog niet echt gevonden wat je zocht? Bekijk hier het gehele assortiment parka’s voor dames.


    0 reacties op dit artikel