/ Door

    De bodywarmer is terug!

    De bodywarmer is terug van weggeweest! Een tijdlang was dit kledingstuk uit de mode, maar nu is hij weer helemaal terug. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor het weekend of een professionele uitstraling voor op het werk, een bodywarmer kan altijd een mooie aanvulling zijn op je outfit. In deze blog bespreken we waarom de bodywarmer weer populair is geworden en hoe je hem het beste kunt stylen.

    De bodywarmer, ook wel bekend als het bodycoat of het vest, is een mouwloos jack dat meestal wordt gedragen als extra laag over een trui, overhemd of T-shirt. Bodywarmers waren oorspronkelijk populair in de jaren 70 en 80 en werden vaak gedragen tijdens outdooractiviteiten zoals wandelen en kamperen. In de jaren 90 werd de bodywarmer ook populair als onderdeel van het preppy-look, vaak gedragen over een overhemd met een stropdas.

    Maar in de jaren 2000 raakte de bodywarmer uit de mode en werd het vaak gezien als een verouderd kledingstuk dat vooral populair was bij oudere mannen. Maar nu is de bodywarmer weer helemaal terug. Bodywarmers zijn populair geworden vanwege hun veelzijdigheid. Een bodywarmer kan worden gedragen over een trui of overhemd voor een casual look, maar kan ook worden gedragen over een colbert voor een professionele uitstraling. Bovendien zijn er bodywarmers in verschillende materialen, zoals wol, leer en synthetische stoffen, waardoor er voor elke gelegenheid een geschikte bodywarmer te vinden is.

    Als je een bodywarmer wilt stylen, zijn er verschillende opties. Voor een casual look kun je een bodywarmer dragen over een T-shirt en een spijkerbroek. Combineer dit met sneakers voor een ontspannen en comfortabele uitstraling. Voor een meer formele look kun je een bodywarmer dragen over een overhemd met een stropdas, gecombineerd met een colbert en nette schoenen. Een andere optie is om een bodywarmer te dragen over een trui met een capuchon en een joggingbroek, voor een sportieve en trendy uitstraling.

    Kortom, de bodywarmer is weer helemaal terug van weggeweest en is een veelzijdig en praktisch kledingstuk dat voor verschillende gelegenheden kan worden gedragen. Of je nu een wandeling maakt in de natuur of een dag op kantoor doorbrengt, een bodywarmer kan een mooie aanvulling zijn op je outfit. Door te spelen met verschillende combinaties en stijlen kun je de bodywarmer op vele manieren dragen en creëer je een unieke en persoonlijke look.

    Wij vergelijken de prijzen van bodywamers van veel verschillende webshops. Bekijk hier alle heren bodywarmers en dames bodywarmers voor de laagste prijs! 



    0 reacties op dit artikel