/ Door

  Dit zijn de dameskleding trends voor dit jaar

  We zijn allemaal dol op winkelen, en dus struinen we ieder jaar de kledingwinkels weer af op zoek naar die ene perfecte outfit. Er is onwijs veel keuze op het gebied van mode, maar toch kan het voor veel vrouwen moeilijk zijn om de juiste kleding te vinden. We hebben namelijk nogal wat eisen waaraan onze kleding moet voldoen. Ten eerste wil je natuurlijk dat de kleding comfortabel zit en is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Maar daarnaast moet de kleding er ook nog leuk uitzien, en niet alleen passen bij onze persoonlijke stijl maar ook bij de trends van dit jaar! Om je een beetje op weg te helpen, staan in dit artikel de meest populaire kleding trends van dit jaar.

  [producten1]

  Prints en designs
  Printjes zijn al jaren enorm populair op T-shirts en truien, maar tegenwoordig vind je ze ook veel op broeken. Zo is de Studio Anneloes broek bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele verschillende printjes en designs. Van polkadots tot aan de klassieke pinstripe. Broeken met een drukke print worden vervolgens gecombineerd met effen T-shirts of gebreide truien. Maak het vooral niet te druk, maar zorg ervoor dat de broek het aandachtspunt in je outfit blijft. Ben je op zoek naar een ietwat zakelijke outfit? Combineer dan de pinstripe broeken met een wit-effen T-shirt en een stoere blazer. Niet alleen leuk voor werkdagen, maar ook voor de gezellige etentjes in het weekend!

  Jurken tot op de knie
  Veel vrouwen lopen het liefst in een jurk. Het is dan ook niet zo gek dat jurken tegenwoordig verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, vormen en lengtes. Waar enkele jaren geleden vooral de maxi jurken heel erg populair waren, zie je tegenwoordig vooral veel jurken die tot de knie rijken. Jurken die op de knie, of iets boven de knie eindigen geven een speels en vrolijk effect aan het lichaam. En gelukkig kun je deze trend nog helemaal aanpassen naar je eigen persoonlijke stijl. Zo is de Studio Anneloes jurk bijvoorbeeld verkrijgbaar in veel verschillende printjes, designs en kleuren. Allemaal met een rok die eindigt op de knie. Zelfs in de Studio Anneloes sale zijn er al leuke half-lange jurkjes te vinden! Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de jurk vinden die het beste bij jou past. En schroom vooral niet om dit jaar een nieuwe kleur uit te proberen! Doe eens gek!

  Tuinbroeken
  En dan de laatste trend op het gebied van dameskleding: de tuinbroek. Deze trend is helemaal terug van weggeweest. In de jaren 90 waren tuinbroeken weer een tijdje populair, maar daarna leken ze van de aardbodem verdwenen. Sinds enkele seizoenen zijn ze echter weer helemaal terug, maar de tijd waarin de tuinbroek bestond uit denimstof is allang voorbij. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in allerlei andere kleuren en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de immens populaire cordoroy stof én het pinstripe patroon? Draag je liever een jurk? Geen probleem. Ook tuinjurken zijn tegenwoordig overal te vinden. De tuinbroek met een rok in plaats van een broek. Vrolijk, leuk én ook nog half-lang.  0 reacties op dit artikel