/ Door

  Nieuwe stappers voor deze koude dagen

  Het koude winterweer waar we de afgelopen week in hebben gezeten vraagt om grote veranderingen in onze garderobe. Zo ook in onze winterschoenen! Waar wij normaliter gewoon op onze sneakertjes naar buiten konden in de winter, is het nu noodzakelijk om écht warme schoenen aan te hebben die onze voeten beschermen tegen de beproevingen van deze winterkou.Maar, hoe vind je nu een modieuze schoen die jouw voeten óók nog eens warm houdt? Dat lees je in dit blog. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

  Struin het internet af naar de perfecte laars


  Of je nu een man of een vrouw bent: laarzen kunnen altijd. Sommige heren durven het zelfs aan om met deze temperaturen met Uggs over straat te gaan. Maar ja, wie geeft ze ongelijk?Als Uggs niet helemaal binnen jouw stijlboekje passen, dan kan je maar beter voor een ander model kiezen. Voor vrouwen is het vrij makkelijk: in de winter zijn er laarzen in overvloed. Denk bijvoorbeeld maar eens aan kniehoge laarzen, enkellaarsjes of laarzen die tot halverwege de kuit komen. Ze zijn er in alle soorten en maten, materialen en kleuren. Voor mannen ligt dat net even anders.

  Wat is nu een modieuze laars voor mannen? In essentie gaat het maar om één ding: draagcomfort. Het merk waar dit criterium gegarandeerd van jouw verlanglijstje wordt afgetikt is Nubikk. Hoewel het aanbod niet heel ruim is in laarzen, vind je hier wel schoenen die ongelooflijk lekker zitten, van hoogwaardige materialen worden gemaakt (waardoor de levensduur een stuk vooruit gaat) én er nog eens stoer uit zien ook. Met een grove zool ben jij ervan verzekert dat je niet uitglijdt op het gladde ijs en genoeg grip hebt om dor de hoogste sneeuwhopen te rennen.

  Sneakers met wollen sokken


  De Happy Socks hebben een tijd geleden al hun intrede gedaan in de modewereld en ze zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Maar als er sneeuw ligt wil je misschien een tikkeltje warmer comfort hebben rond de enkels.In zo’n geval kan je het beste uit de voeten met warme wollen sokken. En dan hebben we het niet over de geitenwollen sokken van jouw oma. Nee, tegenwoordig zijn er veel modernere varianten van de wollen sok. Denk maar aan Happy Socks, maar dan gemaakt van een drie keer zo dikke stof. Als je die aan hebt tijdens jouw ommetje door de sneeuw, zal je niet gauw klagen om de kou, én je ziet er nog eens modebewust uit ook. Meer wil je niet toch? Of kies je liever die lekkere laarzen van Nubikk? Wij weten het wel!


  0 reacties op dit artikel