Filteren

  Zakelijk jurk voor jouw figuur

  De zakelijke jurk is bij uitstek het ideale kledingstuk dat jouw sterke kanten benadrukt. De truc is om een jurk te kiezen die aansluit bij jouw figuurtype.

  Curvy
  Heb jij een boezem en billen waar menig vrouw jaloers op is? Zorg dan dat je een zakelijke jurk met een ruime V-hals draagt. Een V-hals laat je er onbewust slanker uitzien bij het bovenlichaam. Draag je ook nog een jurk in een donkere kleur, bijvoorbeeld zwart of blauw? Dan kleedt de jurk jou geheid af. Verder kun je het beste gaan voor een jurk met niet al te veel heftige details, een neutraal exemplaar is hier een goede keuze.

  Slim
  Al jouw vriendinnen zijn jaloers op jouw ellenlange benen en mooie slanke bouw. Benut dit door een jurk te dragen die flink wat been showt, maar niet té kort is. Zakelijke jurken zijn zowel lang als kort, ga hier net tussenin zitten met een jurk die net boven de knie uitkomt, zo show je toch nog wat die lange benen. Qua materialen en kleuren kun je eigenlijk helemaal losgaan. Ga bijvoorbeeld voor een witte zakelijke jurk met kanten details.

  Best of both worlds
  Heb jij het zogeheten zandloper figuur? Dan is niets te gek voor jou. Benadruk je smalle taille met een zakelijke jurk met ceintuur of kies voor een wikkeljurk die je nonchalant vastknoopt in je middel. Wil je juist wat meer lengte creëren? Dan is een zakelijke jurk in een effen kleur (hier kun je ook best voor rood of paars gaan!) een slimme keuze. Of een jurk met een verticale streep, dit zorgt er ook voor dat je optisch langer oogt. Ben je erg lang en wil je daar geen nadruk op leggen? Dan kunnen zakelijke jurken met horizontale strepen, of jurken met meerdere laagjes jou een uitkomst bieden.
  79 zakelijke jurken in 8 shops

  Zakelijke jurken

  sorteren op
  Jurken zijn typische kledingstukken die je in alle soorten en maten, voor alle gelegenheden tegenkomt. Zo ook de zakelijke jurk die zeker gewaardeerd wordt op de werkvloer. Deze jurken hebben zowel een vrouwelijke touch maar ook een zakelijk tintje waardoor het beste van beide werelden hierin samenkomt. De zakelijke jurk is dus ideaal voor een echte business woman die weet wat zij wil. Hier vind je genoeg zakelijke jurken die er geheid voor zorgen dat jij die deal binnensleept!