Filteren

  Oorsprong van de trenchcoat

  De oorsprong van de trenchcoats bevindt zich in Groot-Brittannië. Het land waar op dit moment de trenchcoat nog steeds veel gezien wordt in het dagelijkse straatbeeld. Vele kledingstukken vinden hun oorsprong in het leger, zo ook de trenchcoat. De jas werd gebruikt als vervanger voor de dikke wollen overjas die vaak te warm was in het lente en zomer seizoen. Nadat de eerste wereldoorlog was afgelopen keerde veel soldaten naar huis met deze jas en werd vervolgens de trenchcoat vaker gedragen als dagelijkse jas.

  Trenchcoats combineren

  Welke uitstraling jij wilt creëren hangt af hoe je de trenchcoat combineert. Kies jij meer voor een nonchalante look, dan raden wij lage sneakers, een jeans en casual overhemd aan. Ook de combinatie van een denim overhemd samen met een beige trenchcoat heeft een casual chique uitstraling. Natuurlijk is een trenchcoat jas voor zakelijke doeleinden ook zeer geschikt, bijvoorbeeld als overjas bij een 2-delig pak. De trenchcoat is hierdoor een perfecte jas voor veel verschillende gelegenheden. Het dragen van de juiste zonnebril zorgt helemaal voor de passende uitstraling bij deze jas.

  Jouw favoriete trenchcoat tegen de laagste prijs

  Kledingkopen.nl verzamelt alle prijzen van trenchcoats binnen verschillende bekende webshops. In één overzicht komt duidelijk naar voren waar jij het beste kunt shoppen. Zo kan dezelfde trenchcoat die jij hebt gezien bij de Wehkamp zomaar euro’s schelen in vergelijking met de webshop van Zalando. Deze euro’s kun jij natuurlijk veel beter gebruiken bij jouw volgende online kleding aankoop!

  Heren trenchcoats

  sorteren op
  De trenchcoat voor heren, een klassieke jas voor de man die er goed uit wil zien. Nog steeds is deze jas populair en eigenlijk nooit weggeweest bij de modebewuste man. Bekende kenmerken van deze jas zijn; twee rijen met knopen, meestal een riem rond de middel en de meeste modellen vallen net boven de knie (er zijn wel langere modellen). Tevens is de trenchcoat herkenbaar aan de stijlvolle kraag. Opzoek naar jouw nieuwe favoriete trenchcoat? Bekijk hier alle trenchcoats voor heren van verschillende bekende webshops.

  Sale Deals!