Filteren

  Trenchcoat in de perfecte kleur

  Trenchcoats blijven populair. Dat is ook niet zo gek, je kunt ze zowel in zomer als in de winter dragen en verschillende stijlen mee uistralen. Dit is de perfecte jas voor zakelijk doeleinden, bijvoorbeeld over een pak. Mocht je semi netjes de deur uit willen gaan dan is de trenchcoat perfect te combineren met een mooie slim jeans en casual overhemd. Kun je in ons assortiment niet de perfecte beige trenchcoat vinden? Kijk dan ook eens bij een andere kleur, in ons overzicht vind je bijvoorbeeld ook trenchcoats in de kleuren grijs of blauw. Via de filters aan de linkerkant kun je gemakkelijk de beschikbare kleuren kiezen.

  Verschillende modellen, merken en budget

  De trenchcoat is er in diverse modellen en uitvoeringen. Kort boven de knie, lang, met of zonder knopen of riem etc. Voor een divers assortiment kun je goed bij ons terecht. Ben je fan van een bepaald merk? Gebruik dan het merkfilter om te selecteren op jouw favoriete merk. Wil je selectie trenchcoats beperken tot jouw budget? Kies dan de prijsfilter om alleen de beige trenchcoats te tonen binnen een bepaalde prijsklasse.

  Jouw beige trenchcoat kopen tegen de goedkoopste prijs

  Veel webshops hebben dezelfde collectie, maar hanteren hun eigen prijzen of hebben het product al in de Sale. Wij vergelijken de prijzen van beige trenchcoats tussen verschillende webshops. In één overzicht komt duidelijk naar voren waar jij het beste kan shoppen. Hierdoor koop je altijd de nieuwste mode bij de goedkoopste aanbieder!
  19 trenchcoats in 7 shops

  Beige heren trenchcoats

  sorteren op
  De beige trenchcoats is natuurlijk één van de meest bekende en verkochte kleuren. De beige kleur wordt ook wel vaak kaki genoemd. Van origine komt de trenchcoat uit het leger en werd gebruikt tijdens de eerst wereldoorlog. De eerste geproduceerde kleur was dan ook beige / kaki vanwege de onopvallendheid van deze kleur. Nadat de jas ook dagelijks in het straatbeeld te zien was werden ook andere kleuren zoals een zwarte trenchcoat of stijlvolle groene kleur geproduceerd. In het overzicht hieronder vind je beige trenchcoats van bekende merken bij diverse webshops.