Filteren

  Vest of jas?

  Als jij een college jack online voorbij ziet komen, stel jij jezelf misschien wel de vraag: draag je hem nou als vest of jas? Dit hangt volledig van jou af! In de wintermaanden kan een college jack onder de winterjas dienen als vest. Een simpel T-shirt en een mooie jeans doen de rest. Vaak zijn de mouwen van college jackets voor heren voorzien van ruime mouwen. Dit betekent dat je het jack ook prima als jas kunt dragen. It’s up to you!

  College jacket

  Amerikaanse studenten zetten de trend in het verleden. Eerst een ware eyecatcher op universiteiten en scholen, later een item dat niet mag ontbreken in de garderobe. De college jackets geven iedereen een coole sportieve look. Maar hoe combineer je hem? De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Het spreekt voor zich dat een college jacket je een stoere look geeft. Sneakers versterken dit gevoel, terwijl nette schoenen je look weer een andere touch kunnen geven. Daarnaast zijn jeans altijd een goede keuze. Zwarte jeans, gescheurde jeans of skinny jeans kunnen in principe allemaal gedragen worden onder een baseball vest. Een eenvoudig wit of zwart T-shirt geeft je outfit een casual uitstraling en maakt de look compleet.

  Heren college jackets

  sorteren op
  De college jackets brengen je helemaal terug naar jouw jonge jaren en zorgen dat jij de college look volledig uitstraalt. Naast een college uitstraling zie je deze jacks ook vaak terug als baseball vest, preppy jack en high school jack. De verschillende uitvoeringen en kleuren zorgen ervoor dat je lekker kunt mixen en matchen. Een college jack met leren mouwen, witte mouwen of juist helemaal zwart. Je vindt ze hier allemaal.

  Sale Deals!