De voorjaarsmusthave voor dames én heren: de trenchcoat! - Blog - Kledingkopen.nl

  / Door

  De voorjaarsmusthave voor dames én heren: de trenchcoat!

  Met nog maar een maandje te gaan, staat de lente alweer bijna voor de deur, yes! Een item wat hand in hand gaat met de lente is de trenchcoat. Het is de ideale jas als je voor comfortabel en classy tegelijkertijd wil gaan. De trenchcoat is voor zowel dames en heren een musthave in het voorjaar. Want wie wil er nu geen “tussenjas” die mooi is én bij het seizoen past? Het fijne van de trenchcoat is dat hij elk jaar weer terugkomt in het straatbeeld en mannen én vrouwen hier graag mee worden gezien. Hieronder laten we je zien welke trenchcoats de musthaves van dit moment zijn.

  Image title

  Van oorsprong was de trenchcoat een jas voor militairen, vandaag de dag is het een jas die menig modeliefhebber in zijn of haar kast heeft hangen. De jas houdt je hoog en droog tijdens een heftige regenbui, maar hij is ook geschikt voor de wat warmere lentedagen. Met de gemiddelde Nederlandse lentedag in het achterhoofd kun je je dan wel voorstellen dat de trenchcoat een ideale uitkomst biedt ;).

  Daarnaast is het fijn dat de trenchcoat jaar na jaar terugkeert in het modebeeld. Daarom kunnen we ook met zekerheid zeggen dat dit een ware musthave is op het gebied van jassen. De jas is verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen, en dat is niet voor niets. Naast het voorjaar kun je de trenchcoat namelijk ook dragen in andere seizoenen. Een trenchcoat van gabardine (een waterafstotende stof) is jouw maatje tijdens een regenachtige herfstdag, terwijl een exemplaar van katoen lekker luchtig is in de zomer. Je hebt ook trenchcoats van wol; die zijn ideaal voor koudere dagen. Naast een ruime keuze op het gebied van materialen, zijn er tegenwoordig ook verschillende kleuren trenchcoats te vinden. De beige trenchcoat variant is meest voorkomende kleur, gevolgd door blauw, zwart en groen. Maar ook andere kleuren doen hun intrede in de wereld van de trenchcoats. Hoe dan ook, keuze genoeg!

  Kijk met ons mee naar de mooiste trenchcoats voor dames én heren. Wie weet zie je jouw toekomstige trenchcoat hiertussen staan…

  Image title


  Krijg jij geen genoeg van deze prachtige trenchcoats? Bekijken dan het hele assortiment voor dames en het assortiment trenchcoats voor heren.


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie