Filteren

  Chique, classy, stijlvol grijsl

  Dat is precies hoe je een mantel omschrijft. Het maakt eigenlijk niet heel veel uit wat je eronder aantrekt. Zodra je dat mantel over je kleding aanhebt, geeft het je een stijlvolle uitstraling. Om je outfit toch helemaal compleet te maken kun je de mantel met meerdere kledingstukken en leuke accessoires combineren.

  Je kunt een mantel op meerdere manieren combineren. Is het nog niet heel koud buiten, dan kun je extra pronken met je outfit door jouw mantel open te dragen. Je donkere favoriete jeans laat zich altijd goed combineren met een grijze jas. Een casual outfit is dan ook snel gemaakt met een leuke witte trui, een jeans en met grijze of witte sneakers. Ben jij een dame die meer van rokjes en jurkjes houdt, dan is deze jas mooi te combineren met een kokerrok, een kanten blouse en niet te vergeten je plateauhakken.

  Wanneer de extreem koude dagen komen, is het niet zo handig om met je jas open te lopen. Maar om er toch leuk uit te zien met je jas dicht, maak je je outfit compleet met een wollen sjaal of warme handschoenen. Om er nog eens schepje bovenop te doen, kun je het afmaken met het dragen van een stijlvolle hoed.
  461 mantels in 21 shops

  Grijze dames mantels

  sorteren op
  Als er een kledingstuk bestaat waarmee je klasse uitstraalt, is het wel een mantel. Voor de modieuze dames onder ons is de mantel een ware lust voor het oog. Hier vind je elegante, mooie én ook nog eens de goedkoopste mantels. Shop hier jouw grijze mantel en laat je inspireren door de verschillende modellen. De modellen variëren van getailleerd tot A-lijn en van halflang tot lang. Ook heb je voldoende keus tussen verschillende webshops. Maak maar alvast een plekje vrij aan je kapstok, want die grijze mantel heeft nu al jouw hart veroverd!