/ Door

    Ro(c)k it baby!

    Een dag slecht gerokt, is een dag niet geleefd. Rokken staan bij ons met stipt op nummer één als favoriete item in de kledingkast. Niet alleen maken ze je in een handomdraai übervrouwelijk, maar zijn ze ook nog eens op tientallen manieren te combineren en kun je ze het gehele jaar door dragen. Van casual in een minirok tot zakelijk in een kokerrok en van beachy in een strandrok tot tenue de ville in een plooirok. Kortom; je kunt met een rok altijd uit de voeten, wat de gelegenheid ook mag zijn.

    Met het aanbreken van de nieuwe seizoenen, wordt het hoog tijd om ons te storten op de nieuwe rok trends. Wat draagt men eind 2016 en begin 2017? Hoe kom jij stylish de herfst en winter door? Veel vragen, welke wij vandaag in deze blog beantwoorden.


    Image title

    Voor de koukleumen onder ons hebben we goed nieuws. De minirok mag jij deze herfst en winter namelijk in je kast laten hangen. Moeilijke fietstochten, dikke gepilde maillots en koude benen zijn bij deze verleden tijd. Over de knie is dé trend op dit moment, tot aan de enkels of halverwege de kuit. Voor dames, welke gezegend zijn met een lengte waar menig model jaloers op is, kan deze lange lengte rok je onnodig truttig maken. In dit soort gevallen is het verstandig om hakken te dragen en je platte schoenen in de kast te laten liggen.

    De trend van leer en suède is een blijvertje. De prijzen voor een echt leren item vallen soms wat buiten je budget. Een goede vervanging hiervoor zijn de rokken gemaakt van suedine of imitatieleer. Beter betaalbaar en haast niet van echt te onderscheiden. Ook mag je deze seizoenen nog steeds los gaan met franjes en fringes. Combineer je suède a-lijn rok met een lange mantel en een bedrukte blouse en je look is compleet. Kies qua kleuren wijnrood, mosterdgeel, marine blauw of military green.

    Een trend waar we misschien even aan moeten wennen is de fluweel trend. Alles, maar dan ook letterlijk alles mag in fluweel. Zo hebben wij in de nieuwe collectie al de eerste schoenen, blazers en tassen in velvet gespot. Een rok in deze stof misstaat dan ook absoluut niet. Ben je niet geheel weg van deze trend, dan kun je ook kiezen voor een rok met een wilde print. Denk hierbij aan prints met vogels, insecten en complete bloemenboeketten.


    1 reactie op dit artikel
    • P. van Moor -
      Super tof die lange lengte!