/ Door

    Kerstcadeau stress?! Wij helpen je uit de brand!

    Iedereen kent het wel. Vlak voor Kerst en oud & nieuw weet je het zeker; volgend jaar begin je op tijd met het doen van de kerstinkopen. Elk jaar is het namelijk weer een uitdaging om de mooiste en meest persoonlijke cadeaus uit te zoeken voor familie en vrienden. Voor een aantal familieleden kun je een waslijst met cadeaus bedenken, maar voor sommigen is het toch nét wat lastiger om een passend cadeau te vinden. En nu is het dan toch weer gebeurd: je bent te laat met inkopen doen en de laatste week voor Kerst staat alweer voor de deur. Wat nu? Geen paniek! Wij van Kledingkopen.nl verminderen je kerstcadeaustress door je te inspireren met de leukste kerstcadeau tips voor hem en haar. Dan kun jij weer rustig verder chillen in je kersttrui!



    Kerstcadeau voor haar

    Het uitzoeken van kerstcadeaus hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Er zijn namelijk genoeg items die jaar na jaar nog steeds leuk blijven om te geven én te krijgen. Zeker in de winter zijn er een aantal toppers die eigenlijk niet kunnen ontbreken in een garderobe. Voor de koukleumen onder ons is het heerlijk om met een mooie beanie en een warme sjaal op pad te gaan. Onder de beanies heb je een ruime keuze; gebreid of stof, mét of zonder pompom, er is genoeg keuze. Geef je liever een cadeau wat in elk seizoen te gebruiken is? Kijk dan eens bij het assortiment clutches. Klein of groot, met of zonder hengsel, of juist helemaal vol met glitters; het kan allemaal. Ligt jouw cadeaubudget iets hoger, dan is het geven van een horloge een goede optie. De trend van nu is een klok met een marmer print; een echte eyecatcher. Als de voorkeur uitgaat naar een neutraler exemplaar dan zijn roségoud, zilver of helemaal zwart ook goede keuzes.

    [producten1]
    Portemonnees zijn vaak ook vaste kandidaten op verlanglijstjes. Een mooie grote portemonnee waar alle pasjes, het briefgeld en een hoop bonnetjes in kwijt kunnen; dat is wat een echte fashionista nodig heeft. Sieraden kunnen natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje! De choker is bijna onmisbaar geworden in menig sieradenkistje; ze zijn helemaal hip & happening. Daarnaast doen sieradensets het ook erg goed. Een set met mooie oorbellen en een bijpassende ketting is een echte aanrader! Een ander kerstcadeau voor haar is een gave hoed. Een klassiek exemplaar is perfect te combineren met een wollen jas en een paar mooie enkellaarsjes.

    [producten2]


    Kerstcadeau voor hem

    Het algemene gevoel dat een cadeau kopen voor een man lastig is, kan wel eens kloppen. Je hoeft bijvoorbeeld niet aan te komen met frutsels die voor hen niet nuttig zijn. Bruikbare cadeaus, dat is belangrijk bij het scoren van een kerstcadeau voor hem. Voor de heren geldt natuurlijk ook dat er een aantal cadeaus zijn die zeker in de smaak vallen. Een paar goede handschoenen is in de winter een echte musthave. Leren handschoenen, stoffen handschoenen of een paar dikke skihandschoenen; het assortiment bevat veel verschillende exemplaren. De garderobe van de man is niet compleet zonder een riem van goede kwaliteit. Tegenwoordig heb je al prachtige riemen voor fijne prijsjes, dit maakt het erg leuk om als cadeau te geven. Armbanden voor mannen zijn er in alle kleuren en maten, en een stoer exemplaar met meerdere bandjes is vaak erg geliefd. Aan de andere pols een mooi horloge; bijvoorbeeld van Daniel Wellington, Fossil of Michael Kors.
    [producten3]
    Ook voor de man is een beanie heerlijk als het buiten wat kouder wordt. Hier mag een sjaal zeker niet bij ontbreken; nooit meer last van een koude nek! Het mooie is dat beanies en sjaals in de wintersale vaak ook voor fijne prijzen te koop zijn. Dan kun je weer wat meer uitgeven aan een ander kerstcadeau! Bijvoorbeeld een mooie laptoptas waar niet alleen laptop, maar ook boeken, snoeren en andere dingen in passen. Koop je een cadeau voor iemand die niet kan wachten tot de zon weer volop schijnt in de zomer? Dan is een zonnebril het perfecte cadeau. Merken als Oakley en Ray Ban hebben de mooiste brillen in hun collecties.



    3 reacties op dit artikel
    • Lize -
      Leuk! En dat horloge van Cluse wil ik zelf ook wel!!
    • Mick -
      Daniel Wellington horloge wil ik wel!!
    • MariaXOXO -
      Ahh super, precies wat ik nodig had! Inderdaad flinke kerststress en wist niet wat ik voor mijn partner moest kopen, maar denk dat dat leuke Fossil armbandje wordt. Als hij dit maar niet leest.... haha