Filteren

  Kersttrui combineren

  De kersttrui is bijna met alles te combineren. Zo kun je deze vrolijke trui dragen met een jeans en sneakers eronder. Perfect voor een avondje met een paar van je beste maten in een gezellig kroegje. Ook kun je met deze trui jouw look een zakelijke touch geven. Combineer de kersttrui met een overhemd eronder, de kleur van je hemd stem je een beetje af op je trui die je aanhebt, een chino en maak je outfit af met Clarks. Mocht je nog geen outfit hebben voor het diner bij je schoonfamilie, is dit dus een juiste keuze! Tijdens de feestdagen kun je het niet maken om je kersttrui in de kast te laten hangen. Ook op een vrije middag. Trek een comfortabele broek aan, zoals je joggingsbroek, je kersttrui en lekkere mok warme melk en het chillen kan beginnen. Bekijk ook eens het assortiment van de gebreide truien. Deze truien zijn naast warm ook heel hip!

  Heren kersttruien

  sorteren op
  Een kersttrui staat boven aan het lijstje van kleding die weer uit de kast gehaald mag worden en tijdens de feestdagen zorgt dat alle ogen op jou gericht zijn. Deze trui kenmerkt zich door de leuke quotes, rendieren, sneeuwvlokjes, gezellige kleuren en alles wat met kerst te maken heeft. Bekijk hier ons assortiment kersttruien van verschillende webwinkels.

  Sale Deals!


  Kersttruien heren
  Heren, we mogen weer; eten tot we ploffen, foto’s maken van de kerstboom die je partner zo ontzettend mooi heeft opgetuigd en biertjes drinken tot we erbij neervallen. The most wonderful time of the year is aangebroken; kerst! Gezelligheid op kerstavond, eerste kerstdag en tweede kerstdag in overvloed. Daarnaast is kerst natuurlijk een voorproefje op het feest der feesten; oud en nieuw!

  Voordat we beginnen over new year’s eve begeleiden wij je van Kledingkopen.nl door de dagen heen. Vriendinlief wil op elke feestdag met je pronken en dat houdt in dat er verschillende outfits voor je moeten klaarliggen. Je weet hoe het gaat op kerstavond, de gourmetpan brengt zo’n intense lucht met zich mee dat je deze waarschijnlijk volgend jaar kerst nog steeds ruikt. De volgende dag is een schoon pak dan ook gewenst, indien je fris en fruitig bij de schoonfamilie aan tafel wilt kruipen.

  Persoonlijk zijn wij gek op meerdere outfits, maar wij weten ook dat dit niet geldt voor iedere man. Daarom maken wij het je zo makkelijk mogelijk en beginnen met een musthave voor deze kerst. De trend, welke is overgewaaid uit Engeland, zijn de kersttruien. Je kunt natuurlijk kiezen voor een veilige trui met vrolijke rendieren, speelse sneeuwvlokjes of een standaard winters tafereeltje. Leuker is natuurlijk om te gaan voor een ongewoon exemplaar. In ons assortiment kersttruien voor heren kom je namelijk ook ondeugende truien tegen. Denk aan kersttruien met de tekst pull my cracker en where my ho’s at. Indien je kiest voor een ‘stout’ exemplaar bedenk dan wel van tevoren wanneer je hem aantrekt. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat je met de familie eerst langs de kerk gaat alvorens te beginnen aan een uitgebreid kerstdiner, dan lijkt ons deze trui minder geschikt. Vier je met vrienden en aanhang een gezellig bring your own diner, dan kan deze kersttrui prima. Wij kunnen je dan zelfs garanderen van enige hilariteit tijdens het kerstdiner bij het lezen van de schunnige teksten op jouw trui. Je kunt er natuurlijk ook een extra spelelement van maken tijdens de kerstdagen. Wie heeft de leukste, gekste of raarste trui aan?

  Het zou zomaar kunnen dat je met kerst compleet gestyled voor de dag wilt komen en liever de kersttrui laat voor wat het is. Ben je een pakkenman of verschijn je liever casual chique aan het kerstdiner? Het kan allemaal. Om je op weg te helpen hebben wij onderstaand enkele outfit tips voor je bedacht, waarmee je gegarandeerd bent van een spetterend entree.

  Pak je pak

  Een klassieker voor tijdens het kerstdiner blijft natuurlijk je pak. Pak je helemaal uit met een stropdas en gilet of draag je jouw kostuum lekker losjes met een open overhemd?

  Semi casual

  Voor casual chique kun je je kleden in een bordeauxrode of zwarte chino, in combinatie met een wit overhemd en nette schoenen. Deze look blijft een kerst favoriet van veel heren.

  Pantalon en pullover

  Netjes, maar toch comfortabel voel je je tijdens het dragen van een zwarte of grijze pantalon en een rood overhemd met daaroverheen een zwarte pullover.

  Gebruik leuke accenten

  Vind je een kersttrui te heftig, maar wil je toch iets grappigs toevoegen aan je outfit? Bekijk eens de zilveren of gouden vlinderdassen of bretels met een kerst design.
  • Het wassen van je kersttrui

   Na het kerstdiner en het aansluitende slaapmutsje in de kroeg, kan het weleens nodig zijn om je kersttrui te wassen. Heb jij een authentieke kersttrui van wol gekocht, dan is het verstandig om je kersttrui te wassen op het wolprogramma van de wasmachine. Kersttruien van synthetische stof kun je gewoon op 40 graden wassen.
  • Uithangen maar

   Wij snappen heel goed dat jij je nieuw aangeschafte kersttrui nog niet in de was wilt gooien. Toch vervelend als er nare etensluchtjes in je trui zijn blijven hangen. Een oplossing die vaak helpt tegen dit probleem, is om je kersttrui een nachtje in de buitenlucht te hangen. De natuur doet haar werk en neemt de meeste vieze luchtjes mee.
  • Après-skiën

   Wie dacht dat de kersttrui voor heren alleen geschikt is tijdens de kerstperiode heeft het mis. Hoe leuk is het om ook te shinen in je gekke kersttrui terwijl je hossend op je snowboardschoenen de après-ski bar onveilig maakt? Naast de leuke opmerkingen die je krijgt, dragen de kersttruien ook nog een heerlijk warm en zacht.

  Most wonderful time of the year…

  Kerst staat in het teken van familie en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met diegene die je lief hebt. Nu hoeft dit niet te betekenen dat dit ook daadwerkelijk gebeurd. Misschien herken je jezelf in de onenigheden met je partner die voortkomen uit kerststress?

  Het begint vaak al met de planning, waar gaan jullie heen op de verschillende dagen, zonder iemand van de familie voor het hoofd te stoten? Organiseer je zelf een kerstdiner? Zo ja, wat moet er dan worden gekookt en wat wordt de tafelindeling? We hebben het hier alleen nog maar over de voorbereidingen, maar wanneer de echte spanning toeslaat is zodra het koken kan gaan beginnen. De eerste perikelen ontstaan bij het uitkiezen van het menu, de keuze waar er wordt ingekocht om vervolgens te belanden in de strubbelingen of jullie voor biologisch gaan of niet. Vriendin zegt ja en jij zegt nee vanwege je portemonnee.

  Niet gek dus dat onderzoek uitwijst dat rond de kerstperiode stellen heel wat te verduren hebben. Gemiddeld ontstaat er op een kerstdag 4 à 5 keer een meningsverschil. Soms zo heftig dat één op de vijf denkt aan het stoppen van de relatie en 5% denkt zelfs NYE alleen te vieren.

  Toch heftig om zo de kerst te starten, maar er zijn genoeg tips om je door de ‘gezellige’ dagen heen te slepen zonder al te veel strubbelingen. Regel nummer één; vrouwen hebben altijd gelijk! Dus ook tijdens de kerst. Het stressgevoelige niveau van dames ligt over het algemeen iets lager dan bij mannen. Hou hier dus rekening mee, helemaal in het geval van veel geregel tijdens de kerst. Help met de planning en denk mee met oplossingen voor problemen. Help op de dag zelf zo veel mogelijk in de keuken en bereid alvast wat dingen voor. Een avondje gezellig samen proefkoken scheelt ook een hoop stress op de dag zelf.

  Mocht je willen ontsnappen aan deze gekte, dan kun je natuurlijk ook iets heel anders doen. No stress indien je jouw partner meeneemt voor een nachtje weg. Zonder zorgen, even helemaal samen en voor niemand hoeven zorgen. Voor een beetje pit tijdens de kerst kun je natuurlijk ook samen naar een leuk feestje gaan! All want for Christmas is YOUHOUUU!

  Lees onze blogs over Heren kersttruien

  Rockin Around the Christmas Trui!
  blog
  Rockin Around the Christmas Trui!
  Door: Dagmar Neskes
  De kerstdagen zijn weer in aantocht, hoogste tijd dus om die fijne kersttrui in je kast op te zoeken! Uhhh, nee! Dit jaar wil je écht in een mooie, leuke en fijne trui rondom het gourmetstel zitten. Hoogste tijd voor een nieuw exemplaar! Om je zoektocht wat eenvoudiger te maken hebben wij de leukste exemplaren alvast bij elkaar verzameld. Lees verder