/ Door

    Jassen trends voor komende seizoenen

    Het is misschien even schrikken, maar de meteorologische herfst is vandaag toch echt begonnen. Eén voordeel; je bent er op tijd bij om de leukste jassen voor deze herfst en winter te scoren. De regendruppels worden natuurlijk niet vanzelf tegengehouden, hier heb je een goede jas voor nodig. Van trenchcoat tot bomberjack en van regenjas tot donsjack: wij laten je de jassen trends zien die je komende seizoenen warm gaan houden.

    Image title

    De trenchcoat heeft de plek van meest classy en stijlvolle jas voor komend seizoen veroverd. Niet alleen is de jas prachtig om te zien, hij is ook nog eens ontzettend praktisch. Regen en wind zijn jou zeker niet de baas met een trenchcoat van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is dit een jas met veel uitvoeringen waardoor er voor ieder wat wils is. De lengte van de jas varieert van lang tot op de enkel of een kort exemplaar tot boven de knie. Ook het materiaal van de trenchcoat kan enorm verschillen. Het klassieke model is gemaakt van een gladde dicht geweven stof genaamd garbadine. Hierdoor is de trenchcoat waterafwerend èn kreukbestendig: ideaal dus. Maar ook een wollen trenchcoat is heerlijk als de temperaturen nog verder dalen. Combineer hem met een warme sjaal en je bent ready to go.

    [producten1]
    Twee andere toppers binnen de jassen trends voor komende seizoenen zijn de biker- en bomberjacks. Dit zijn misschien wel de twee meest gedragen “tussenjassen” van dit moment. Een leren jasje draag je namelijk eenvoudig bij meerdere outifts (van classy tot casual), waar een bomberjack vaak een wat stoerdere uitstraling geeft. Ook sommige leren jassen hebben een ware rock & roll vibe. De bikerjacks met meerdere ritsen, riempjes en materialen tillen je outfit naar een hoger niveau. Combineer de bikerjack met een paar stoere enkellaarsjes voor een complete rock chick oufit. Meer een liefhebber van het bomberjack? Dan is een combinatie met sneakers altijd een goede keuze.

    [producten2]
    Last but not least: het donsjack. Nu denk je misschien, is deze jas niet allang uit de mode? Niets is minder waar; de jas is door verschillende merken in een nieuw jasje gestoken waardoor hij deze winter een vast plekje aan de kapstok verdiend. De “puffer jacket” vind je in het lang of kort, met of zonder ceintuur en in alle kleuren van de regenboog. Je ziet het dus al, dit is een jas die veel dames blij zal maken!

    [producten3]
    Krijg jij ook geen genoeg van al deze mooie jassen? Neem dan ook eens een kijkje bij alle imitatie bontjassen, wollen jassen of mantels.


    0 reacties op dit artikel