/ Door

  Dare to wear: de jumpsuit!

  Soms kom je weleens een item tegen waarbij je denkt: staat dit wel bij mijn bodytype? En hoe ga ik dit combineren? Eén van die items is de jumpsuit. Geliefd door velen, maar niet door iedereen gedragen. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn om zo’n gaaf kledingstuk te mixen & matchen zodat dames met elk bodytype hem kunnen dragen. Hieronder laten we je zien hoe ook jij de jumpsuit kunt rocken!

  jumpsuits

  Vanavond heb je een feestje en de inhoud van de hele kledingkast ligt inmiddels al verspreid over de slaapkamer. Toch denk je ‘Ik heb niets om aan te doen!’. Dit “probleem” los je heel eenvoudig op door te kiezen voor een jumpsuit. Omdat het uit één geheel bestaat, hoef jij je niet meer druk te maken over het combineren van je top met broek, rokje, shorts of pantalon. Easy does it! De jumpsuit met lange mouwen is geschikt voor de wat koudere dagen, waar een jumpsuit zonder mouwen/met korte mouwen ideaal is voor een heerlijke zomerdag. Stijgen de temperaturen enorm en is een jumpsuit jou te warm? Dan is de playsuit (de korte variant) de musthave voor jou!

  Het fijne van de jumpsuit is dat hij voor iedereen geschikt is. Of je nu lang, klein, smal gebouwd, breed gebouwd of een combinatie hiervan bent; de jumpsuit comes to the rescue. Voor dames van alle lichaamstypes geldt dat het gevaar van de jumpsuit ligt in het niet accentueren van de taille. Hierdoor lijkt het lichaam een groot blok waar geen vrouwelijke vormen in te zien zijn. Kies dus voor een jumpsuit die je taille accentueert. Maak bijvoorbeeld gebruik van een riem of sjaaltje in je middel; zo breek je het geheel subtiel op.

  [producten1]
  [producten2]

  Daarnaast is het slim om te kijken naar de gelegenheid waarnaar jij je jumpsuit aandoet. Een bruiloft vraagt nu eenmaal om een andere stijl dan een festival, en een stranddag vraagt om een andere stijl dan een dag op kantoor. Eerder schreven we al een artikel over de perfecte jurk voor een bruiloft, maar een jumpsuit is ook een erg goede keuze! Een exemplaar in een zachte pastelkleur van een hoogwaardig materiaal staat erg chique. Combineer hem met de juiste schoenen en sieraden en je look is af!

  [producten3]
  [producten4]

  Krijg je geen genoeg van alle mooie items? Bekijk dan eens alle jumpsuits.


  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Simone -
   Ik draai nooit een jumpsuit, idd vanwege de gedachte dat ik zoiets niet kan hebbe. Toch ga ik het proberen. Ga er eentje van Modstrom bestellen. Ben benieuwd!