/ Door

  Zonnebrillen trends voor elk gezicht

  De zon is in aantocht en dit houdt automatisch in dat de brillenkokers worden opengeklapt en de zonnebrillen weer tevoorschijn komen. Het vinden van de juiste zonnebril vergt wat tijd, want welk model past bij jouw gezicht? Daarnaast zijn smaak en budget ook factoren welke we niet mogen vergeten. Ga je voor een groot glamorous exemplaar of een sportief model met polarized glazen? Om je op weg te helpen bij het vinden van de perfecte zonnebril hebben wij voor elke gezichtsvorm vier brillen uitgekozen.
  Image titleOvaal gezicht
  Diegene die zijn gezegend met een ovaal gezicht, zijn gezegend met een ruime keuze van verschillende zonnebrillen. Doordat de vorm van jouw gezicht vrijwel overal symmetrisch is staan veel modellen je goed. Een breder montuur geeft jouw gezicht een kleiner effect en is een echte aanrader bij mensen met een ovaal gezicht.
  Rond gezicht
  Een rond gezicht houdt in dat zowel de breedte als de lengte van jouw gezicht vrijwel gelijk zijn. Een mooi model dat aansluit bij deze gezichtsvorm zijn zowel de ronde als hoekige zonnebrillen. Door het dragen van een vierkant model geef je jouw gezicht meer contrast en creëer je optisch meer lengte.
  Vierkant gezicht
  Een vierkant gezicht kenmerkt zich door een hoekige kin, een aanwezige kaaklijn en een breed voorhoofd. Om de duidelijke lijnen in deze gezichtsvorm te verzachten is het verstandig te kiezen voor een rond of ovaal model. Hiermee accentueer je de kaaklijn en breek je de lijnen van een vierkant gezicht.
  [producten3]Langwerpig gezicht
  Bij deze gezichtsvorm is de lengte van jouw gezicht langer dan de breedte. Daarnaast ben je voorzien van hoge jukbeenderen en heb je een smal gezicht. Om de lengte te doorbreken kun je kiezen voor een groot model, zowel hoekig of rond staan goed bij deze gezichtsvorm. Een klein model valt helaas weg bij deze gezichtsvorm.
  Driehoekig gezicht
  Jouw gezicht heeft de vorm van een driehoek waarbij je een smalle kin hebt en je gezicht breder uitloopt naar boven. De jukbeenderen komen bij dit gezichtstype mooi naar voren. Het type zonnebril dat goed bij deze gezichtsvorm past is een bril die dezelfde vorm heeft. Bijvoorbeeld een pilotenbril, breed van boven smal van onder.
  [producten5]Vind hier het gehele overzicht heren en dames zonnebrillen!


  5 reacties op dit artikel
  • Kledingkopen.nl -
   Hoi Bart,Rayban heeft op dit moment heel veel ronde modellen. Een model dat veel gekocht wordt via onze site is: https://www.kledingkopen.nl/rayban-zonnebril-brown-green-2307278De hele collectie van Rayban kan je vinden op : https://www.kledingkopen.nl/ray-banMochten wij nog verder kunnen helpen dan horen wij dat graag!
  • Bart -
   Ik zoek een nieuw rond modern model van Rayban. Hebben jullie die op site?
  • margreet -
   Het is brillen weer!
  • Jimmy -
   Kan niet wachten op de zomer! Kan m'n RayBan weer de hele dag op!!
  • margriet -
   Leuke blog!