/ Door

    Work it baby; go sporty met Go Sport!

    Go Sport, de naam zegt het al, is dé plek waar je terecht kunt voor al jouw sportkleding, -schoenen en -accessoires. Van hockey tot tennis en voetbal, bij Go Sport vind je items voor elke sport. Denk bijvoorbeeld naast sportkleding ook aan bitjes, hartslagmeters, gewichten en zooltjes. Daarnaast komen badmode en vrijetijdskleding ook voor in het ruime assortiment. Of je nu gaat trainen voor die belangrijke tenniswedstrijd of op wintersport gaat naar je favoriete piste, bij Go Sport zit je altijd goed!



    De beste merken

    Het gehele assortiment bestaat uit kwalitatieve merken die je voor fijne prijzen kunt aanschaffen. Onder andere Adidas, Reebok, Hummel en Asics zijn een klein deel van de A-merken die je bij Go Sport aantreft. Elk merk heeft wel een eigen specialisatie, waardoor het aanbod erg groot is. Ben je op zoek naar handschoenen voor op wintersport, dan zijn Barts en Viking de perfecte merken om een paar stevige en warme skihandschoenen Adidas zie je bijna bij elke sport terug, terwijl Speedo weer gespecialiseerd is in zwembroeken en zwemslips. Ook voor de nieuwste sneakers ben je bij Go Sport aan het juiste adres. Je vindt hier sneakers van verschillende prijsklassen, zodat elke sneakerliefhebber hier gerust kan shoppen. Puma, Le Coq Sportif en Nike sieren onder andere de ruime collectie.

    Voor ieder wat wils

    De webshop en de winkels zijn erg gebruiksvriendelijk; per sport vind jij alle items die je daarvoor nodig hebt. De echte fitnessfreaks en tennistoppers kunnen zo dus heel snel een nieuwe sportoutfit met materialen bij elkaar shoppen. Onder ‘fitness’ vind je bijvoorbeeld alle fitnesskleding die je nodig hebt, maar ook een springtouw, een body band, gewichten en fitness matten. Ideaal! Ga je op vakantie en heb je nog ruimte over in je koffer? Kijk dan eens bij ‘Bad&Beach’. Hier vind je gave bikini’s en zwembroeken die je niet zullen misstaan als je aan het flaneren bent over de witte zandstranden. Neem dus snel een kijkje op de webshop van Go Sport en sla je slag!

    Image title


    0 reacties op dit artikel