/ Door

  Wordt het dit jaar een boardshort of zwemshort?

  Heb jij al besloten of het een vakantie wordt met vrienden of toch met je lief naar een tropisch eiland? Volgens radio en tv begint de tijd te dringen en worden we lekker gemaakt met de meest prachtige vakantiebestemmingen. Daarnaast maken discover your smile, Harry van de Sunweb en Xavier Rudd met Follow the sun het ons er ook niet gemakkelijker op. Wat is de juiste bestemming voor je vakantiegeld? Helaas hebben wij daar niet direct een antwoord op, maar waar wij wel bij kunnen helpen is de voorbereiding. Naar men zegt is een goede voorbereiding tenslotte nog steeds het halve werk. Lets get started!
  Image titleWat is een koffer zonder zwembroek? Juist, een koffer die staat te verfstoffen op zolder, want koffers en zwembroeken zijn onlosmakelijk met elkaar én vakantie verbonden. Een onmisbaar kledingstuk als jij gaat genieten van zon, zee strand en cocktails. En laten wij nou net meer dan 3.000 verschillende zwembroeken in het assortiment hebben!

  Zwemshort

  De benen mogen gezien en gebruind worden en daar draagt de zwemshort voor heren zijn steentje aan bij. De zwemshort is namelijk korter dan een boardshort en iets langer dan een zwemslip. In tegenstelling tot een zwemslip valt de zwemshort los om de benen en geeft deze zwembroek je een sportieve look. Indien je huid al iets gebruind is zijn groene, oranje of roze zwemshort een absolute aanrader om het contrast te vergroten. Naast effen kleuren zijn er ook veel zwemshorts met prints gespot. Van flamingo’s tot bloemen en van cactussen tot palmbomen. Qua prints geldt eigenlijk, hoe gekker hoe beter. Is het tijd voor een biertje op de boulevard of een feestje in de vorm van een full moon party? Houd gewoon je zwemshort aan en combineer je short met een leuke tanktop of T-shirt. Scheelt jou tijd en mocht het uiteindelijk uitdraaien op nachtzwemmen, dan heb jij je zwemshort alvast aan.

  [producten2][producten5]

  Boardshorts

  Een langere variant van de zwemshort is de boardshort. De naam geeft het misschien al een beetje weg, maar deze zwembroek wordt veel gebruikt tijdens het beoefen van watersporten. Omring jij je op vakantie het liefst met golven, surfchicks en surfboards, dan is de boardshort de ideale zwembroek voor jou! Je vraagt je misschien af waarom boardshort lang zijn. Het antwoord hierop is simpel; ter bescherming van de drager. Door de lengte bescherm je je knieën tegen schaafwonden en voorkomt het dat beenharen aan de wax van je board blijven plakken. Daarnaast geeft het je veel bewegingsvrijheid die je zeker nodig gaat hebben tijdens het maken van je tricks. Qua prints en kleuren geldt eigenlijk hetzelfde als bij zwemshorts. Je kunt kiezen voor een effen boardshort zoals bijvoorbeeld baywatch rood, blauw of knalgeel, maar ook in het assortiment boardshorts zien we veel bloemenprints en andere toffe designs.

  [producten3][producten4]
  Niet genoeg inspiratie? Bekijk hier het volledige assortiment zwemshorts en boardshorts voor heren. Tevens is er een uitgebreid assortiment voor mannen die liever een zwemslip of zwemboxer dragen.  2 reacties op dit artikel
  Plaats reactie
  • Berat90 -
   Klaar voor vakantie! :-)
  • Piet -
   zoiezo boardshort veel chiller