/ Door

    Walking in the streets with your high tops on!

    Sneakers, sneakers, sneakers dat is waar het om draait in deze blog. Misschien staat je schoenenkast al vol met Converse sneakers die zo fijn dragen op een dagje festival of heb je net nieuwe Stan Smith’s aangeschaft, maar een ondergeschoven kindje, welke vraagt om in het zonnetje gezet te worden zijn de high tops! Deze stappers mogen absoluut niet ontbreken in je verzameling sneakers. Hoge sneakers laten zich goed combineren, van chique tot hip en van casual tot gedurfd. In deze blog vind je dan ook een ware inspiratieboost over welke hoge sneaker trends jij absoluut niet mag missen en waar jij met een gerust hart mee door de straten kunt paraderen!

    Image title

    Laten we eerlijk zijn, sneakers zijn comfi- schoenen. Ze zijn handig en kunnen dus absoluut niet ontbreken in je schoenenkast. Ga je naar de supermarkt of langs een vriendin, trek je sneakers aan. En aangezien je toch op straat bent, kun je net zo goed een statement maken, met die leuke hoge toppers natuurlijk!

    Een echte klassieker

    Iedereen heeft wel een paar van die zwarte of rode klassiekers thuis liggen. Deze sneakers, die oorspronkelijk bedoeld waren om jumpshots te lossen op de basket, zijn anno 2016 nog steeds dé trend. We hebben het hier natuurlijk over de welbekende All Stars van Converse. Een tijdloze sneaker welke zich goed laat combineren met je favoriete jeans, maar ook leuk staat onder een skater dress of a-lijn rokje.

    One, two, three stripes

    Natuurlijk hebben we het hier over de beroemde Adidas sneakers. Naast de terugkerende Stan Smith collectie, is de hoge variant ook een ware eye- catcher in de sneakerwereld. Zin in een casual look? Probeer eens de Adidas Pro Models in een basic kleur zoals zwart of wit. Een leuke dag in de stad met je meiden? Ga voor een kleurtje en draag de zomer aan je voeten.

    Reebok!

    De Reebok, van fitness-sneaker naar mode- item. Deze sneakers zijn wat smaller uitgevoerd en heerlijk flexibel, wat gelijk staat aan een hoge mate van draagcomfort. Een tregging met een oversized T-shirt laten zich mooi combineren met deze sneakers van Reebok.

    SK8-Hi

    Deze sportieve sneakers van het merk Vans staan bekend om de makkelijke manier van dragen. Het model, de SK8-Hi is er in vele variaties. Van gestreept tot effen en van geruit tot print. Combineer deze sneakers met een denim tuinbroek en een leuk topje. Wedden dat je in deze outfit echte ‘Vans’ krijgt!

    Just do it!

    Simpel, just do it! Deze kreet klinkt bij iedereen bekend in de oren. Stiekem wordt daarmee ook bedoeld: Just buy yourself some of these high tops! En laten wij nou net een paar van die mooie hoge Nike sneakers in ons assortiment hebben.

    Uiteraard hebben wij voor jou nog veel meer van deze comfortabele stappers. Klik hier voor het gehele assortiment hoge sneakers voor dames.


    1 reactie op dit artikel
    • KimVV -
      Converse sneakers blijven de classics!