/ Door

    Voel je stoer en hip in een leather jacket!

    Leer, leer en nog eens leer. Leer is een fijne stof welke lang meegaat, tijdloos is en alleen maar mooier wordt naarmate je het langer draagt. Grote pluspunten dus voor het dragen van leer. Een item waarvan wij vinden dat jij het dan ook zeker weten in je kast moet hebben hangen is een leren jas. Inderdaad, de leren jas! We kunnen niet meer om deze trend heen en daarom voorzien wij jullie graag van leuke combi’s met de meest toffe leren jassen. Een nieuwe leren jas aanschaffen voor je vriend of vriendin, of misschien wel voor jezelf? Lees deze blog en laat je inspireren door de hipste leren jassen voor dames en heren!

    Image title

    Een leren jas is onmisbaar aan onze kapstok. Deze jassen, die tevens zijn geïnspireerd op de pilotenjassen van WO1, maakten hun statement in de fashion-world en zijn tot op de dag van vandaag nog in de mode. Dat is super handig, want deze jassen gaan ook nog eens lang mee! Een goede reden om ze aan te schaffen. De leren jassen zijn er in verschillende varianten en kleuren. Sta je in de winkel, voor de spiegel, een bruine leren jas te passen? Of doe je de zombie-bewegingen uit de muziekvideo Thriller na met je knalrode leren jacket? Het zat Micheal Jackson al als gegoten, en het staat jou vast ook super!

    Black on black

    Zwart is met alles te combineren zelfs indien je outfit alle kleuren van de regenboog heeft kom je weg met zwarte items. Ga je voor een felrode broek en hippe sneakers? Maak je outfit af met een zwarte sweater en je bent klaar om als een ware fashonista of fashionisto de deur uit te gaan. Maar met black on black zit je zeker weten altijd goed. Het geeft je een mysterieuze look en het dragen van een zwarte leren jas al helemaal. Wij hebben voor jou een aantal stoere zwarte leren jassen op een rijtje gezet, zodat jij binnen enkele klikken je outfit compleet hebt.  

    Naast de zwarte leren jassen, zijn er uiteraard ook allerlei andere kleuren. Voel je hip in een groene leren jas of val op in een blauwe. Onderstaand vind je enkele van onze favoriete kleurrijke leather jackets om een modestatement mee te maken.

    Krijg je ook geen genoeg van deze te gekke jackets? Bekijk ook eens het gehele assortiment biker jackets!


    0 reacties op dit artikel