/ Door

    Trend alert: enkellaarsjes! Welke móet jij hebben dit jaar?

    De enkellaars: al járen onze favoriete schoen. Jong tot oud draagt de enkellaars en daarom is hij niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het fijne van deze schoen is dat hij blijft verrassen: er komen steeds weer nieuwe varianten op de markt. Stoer, casual of juist chic, dat maakt allemaal niets uit, de enkellaars has got it all! Daarnaast is de veelzijdigheid van de ankle boot ideaal. Je combineert hem zorgeloos met elke outfit en elke stijl. Maar wat zijn nu de echte pareltjes op het gebied van enkellaarzen? Lees in deze blog meer over dé schoen die zeker niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

    Image title

    Velvet enkellaarsjes

    Met de kerstdagen van afgelopen jaar deed de velvet trend weer opnieuw zijn intrede. You hate it or love it, there’s no in between ;). Jurken, schoenen, tassen en zelfs accessoires met velvet zag je in elke (online) shop verschijnen. De trend zet gestaag door en is ook in de wereld van de enkellaarzen niet te missen. Velvet enkellaarzen met hak, zonder hak, in het rood, groen of zwart, het is helemaal hip en happening. Je kunt de schoenen als echte eyecatcher dragen en de rest van je outfit eenvoudig houden, of juist all the way gaan en ze combineren met een gave velvet jurk. Check hieronder welke jij moet hebben!

    Dr. Martens enkellaarsjes

    Deze klassiekers zien we ook al een langere tijd terug in menig fashionista’s kledingkast. De Dr. Martens boots zijn stoer, warm en helemaal trendy. De veelzijdigheid van deze enkellaars is ideaal voor de stoere chicks onder ons. Je kunt gaan voor een neutraal exemplaar in klassiek zwart, of juist een opvallende boot met gave details. Daarnaast is Dr. Martens niet alleen gespecialiseerd in de Pascal veterboots, ook andere exemplaren shinen in de collectie. Hiermee heb je toch de stoerheid van de veterboots te pakken, maar ook oog voor diversiteit. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Kijk hieronder welke Dr. Martens het beste bij jou passen.


    Image title

    Klassieke enkellaarsjes

    Eén van de soorten enkellaarzen die zeker niet mogen ontbreken in je kledingkast zijn de klassieke exemplaren. Een mooie hak, (imitatie)leer en een prachtige uitstraling. Perfect om te dragen naar verschillende gelegenheden: werk, school, diner of evenement, de klassieke enkellaars met hak is de uitkomst. Een donkerblauwe jeans met een witte blouse geven jouw outfit een casual uitstraling, terwijl deze schoen in combinatie met een uitgesneden pantalon juist weer erg classy wordt. Misschien heb je zelf nog wel een (oud) paar zwarte leren enkellaarzen in je kast staan die je weer nieuw leven in kunt blazen. Of kijk hieronder welke nieuwe exemplaren jouw hart gaan veroveren.


    Biker boots

    Ook deze toppers horen thuis in dit lijstje. Dit zijn misschien wel de meest gewaagde schoenen van allemaal, de studs, bandjes en heftige details kunnen voor sommige dames net wat te veel van het goede zijn. Houd jij wel van flink wat toeters en bellen op het gebied van enkellaarzen? Dan zijn biker boots en jij voor elkaar gemaakt! Veel merken brengen één of meer uitvoeringen van de biker boot op de markt en daarom is ze keuze ook enorm. Merken als Poelman, Bronx en Deabused sieren de collectie biker boots en geven je ruime keuze. Kijk hieronder welk paar binnenkort aan jouw voeten mag pronken!

    Raak jij ook niet uitgekeken als het aankomt op deze prachtige schoenen? Kijk dan naar onze hele collectie dames enkellaarsjes.


    1 reactie op dit artikel
    • Maureen -
      Leuke tips! Bedankt!