/ Door

  Trek die tuinbroek aan!

  Wie automatisch de link legt tussen tuinbroeken en handen uit de mouwen steken, heeft het mis. Tuinbroeken zijn namelijk niet langer een stoffig kledingstuk, wat zo comfortabel draagt tijdens het tuinieren. Nee, tuinbroeken veroveren namelijk de webshops en kledingkasten van zowel vrouwen als mannen. De tuinbroek heeft het geschopt tot een waar fashion item! Van lang model tot korte zomerse variant en van ruw bewerkt denim tot effen donkerblauw, alles is mogelijk.
  Image title
  Wij helpen je graag met het vinden van die ene perfecte tuinbroek. Daarom tref je onderstaand 12 tuinbroeken, die niet kunnen wachten om gedragen te worden. Leuk in combinatie met lage sneakers en een bomberjack!

  [producten1][producten2][producten3] Het gehele overzicht tuinbroeken voor dames vind je door hier te klikken.


  6 reacties op dit artikel
  • Tom -
   Hallo, sinds kort ben ik ook van de tuinbroekclub! Ik ben dus een van die mannen, die inmiddels vrijwel elke dag een tuinbroek draagt!!!! Er zijn maar weinig mannen die dat durven, dus als man val je in een tuinbroek meteen op. Maar ik heb er geen minuut spijt van! Al veel langer wilde ik als man beginnen om ook een tuinbroek te gaan dragen, maar ook ik durfde dat gewoon niet. Ik had nog nooit eerder een tuinbroek gedragen, het was typisch een vrouwending, dus het was best wel een stap om plots een mannelijke tuinbroekdrager te worden.Bovendien waren er lang geen goede modellen te vinden. Maar omdat er inmiddels ook heel stoere tuinbroeken special voor mannen bestaan, durfde ik er nu eindelijk eentje te kopen. En ik moet zeggen: zo'n tuinbroek zit inderdaad geweldig gaaf! Ik ben nu echt helemaal aan de tuinbroek, en wil niets anders meer!
  • Henkie -
   Komen er meer mannen tuinbroeken op de site? Vind het namelijk voor heren ook heel erg leuk! Ze er altijd wel een aantal bij ASOS en kan daar wel shoppen maar vind jullie site sneller en fijner werken + je ziet direct waar ik de broek dan het goedkoopste kan kopen.
  • Antoinette uit Breda -
   Ik vind het altijd wel wat gewaagd zo'n tuinbroek. Toch eentje besteld bij Boohoo.com. De prijs viel gelukkig mee dus is het proberen waard. Nu maar hopen dat ik er niet als een echt tuinvrouw uit gaan zien. :-)!
  • Manonnie -
   Ik vind zo'n korte zo leuk!
  • Marjon -
   Leuke Tuinbroeken!
  • Querine Pastel -
   Ben echt dol op deze trend en btw leuke blog!