/ Door

  Sneaker musthaves voor deze zomer

  Het is alweer een tijdje geleden dat we je vertelden over de sneaker musthaves voor 2017. Daarom krijg je nu een update over de sneaker musthaves voor deze zomer! Niet alleen Nike en Vans horen in dit rijtje thuis, ook een aantal andere merken hebben een plekje veroverd bij onze musthaves. Kijk met ons mee naar de leukste sneakers voor de laatste zomermaanden.

  Nike sneakers

  Stiekem weet je het waarschijnlijk al; er zijn altijd een aantal pareltjes die sowieso thuishoren in de top van de sneakerwereld. Echte klassiekers die je jaar in jaar uit bij elke outfit kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan de Vans OLD SKOOL sneakers of de Sk8-Hi editie. Zowel de lage als hoge variant doet het goed en daarnaast zijn de schoenen in zo veel verschillende kleuren en uitvoeringen te vinden dat er altijd wel een paar voor jou tussen zit. Naast Vans verdienen ook Nike sneakers een plekje tussen onze musthaves voor deze zomer. Geen opvallende kleuren en combinaties van verschillende materialen, maar sneakers in neutrale kleuren die sprekend genoeg zijn van zichzelf. Denk aan de Air Max 95 Essential, de Air Force 1 of de Air Max 1 Essential in het groen of beige.

  Hierboven lees je dat niet alleen Nike en Vans in dit lijstje thuishoren. Ook Puma heeft een aantal sneakers in de collectie die ware musthaves zijn. Voor dames zijn de Suede Heart Reset sneakers een eyecatcher die je outfit echt kunnen afmaken. De heren weten met de Ignite Limitless sneakers een goede toevoeging aan de schoenencollectie te doen. Naast verschillende merken is er ook één element wat we terug zien komen in de zomerperiode; witte sneakers. Elk merk heeft wel een aantal witte sneakers in de collectie.

  Dames sneakers

  [producten1]
  [producten2]

  Heren sneakers

  [producten3]
  [producten4]
  Krijg je geen genoeg van alle sneaker musthaves voor deze zomer? Kijk dan eens bij de heren sneakers of dames sneakers voor meer inspiratie!


  0 reacties op dit artikel