/ Door

    Ode aan je benen in een jeans short!

    Dames opgelet! Het is vandaag 21 juni en dat kan maar één ding betekenen; zomer! Er is lang naartoe geleefd en de eerste vlaggen hangen uit. De mooiste tijd van het jaar is aangebroken en dat houdt in dat je benen uit de winterslaap moeten worden gehaald. Je favoriete skinny jeans kan opgevouwen in je kledingkast blijven liggen en de scheermesjes mogen worden ingeslagen. Daarnaast is er geen excuus meer om leg day te skippen, want het is tijd om aan iedereen je blote benenwagen te showen. Een kledingstuk dat alles in huis heeft om je benen te showen is de jeans short! Om je op weg te helpen met het maken van leuke combinaties met een jeans short hebben wij enkele tips voor jou op een rijtje gezet.
    Image title

    Jeans short en tees

    Het klinkt misschien een beetje old school, maar een jeans short is altijd goed te combineren met een T-shirt. Wat wij veel zien zijn de witte Levi’s T-shirts met de merknaam op de voorzijde gedrukt. Mocht je dit nou iets te plane jane vinden, dan kun je jouw outfit natuurlijk spannender maken middels het dragen van een gekleurd shirt zoals; rood, geel of roze met print. Je kunt ook heel gemakkelijk en creatief je shirt een stukje opknopen, zodat er een klein knotje ontstaat aan de onderkant. Daarnaast is een oversized shirt op een denim short ook altijd een aanrader!

    [producten1]

    Denim op denim

    Mocht je wel willen pronken met je prachtige benen, maar is het toch iets frisser dan gedacht? Maak dan de combinatie van een jeans short voor dames met een spijkerblouse. Indien je een wit gebleekte korte spijkerbroek draagt met een donkerblauw denim overhemd creëer je extra contrast. Daarnaast kan het leuk zijn om een spijkerblouse te nemen die iets ruimer valt. Dit geeft je een instant nonchi look en maakt je benen slanker.

    [producten2]

    Jeans is gek op streepjes

    Als een verliefd stelletje passen de denim spijkerbroekjes en gestreepte shirts bij elkaar. Van de blauw gestreepte T-shirts met geraffineerde lijnen tot de rood gestreepte shirts met brede strepen, het kan allemaal. Het leuke van de trend met streepjes is, is dat het automatisch doet denken aan de sailor look. Heb jij dat ook? Maak je outfit dan helemaal compleet met comfortabele blauwe dames espadrilles of rode Toms espadrilles. Mocht het kwik in de zomeravonden iets dalen, dan kun je kiezen voor een warme variant streepjes en gaan voor een gestreepte trui.

    [producten3]

    Jeans short festival stijl

    Een jeans short is ook bij uitstek het ultieme broekje om te dragen op een muziekfestival. De high waist variant verdoezeld eventuele oneffenheden en staat leuk met een ingestopte blouse. Mocht je meer van de rockers look houden, dan laat een spijkershort zich leuk combineren met een losvallende spaghettitop of tanktop en een lange gilet voor dames. Binnen no time ben jij ready to rock!

    [producten4]Niet genoeg soorten en maten jeans shorts gezien in deze blog? Bekijk hier het volledige assortiment korte spijkerbroekjes!




    3 reacties op dit artikel
    • T.R. den Ouden -
      Die Levi's t-shirts blijven leuk!
    • Esther R -
      Top gevonden die combi met dat lichte spijkerbroekje en die rood gestreepte trui
    • Marieke -
      Zomer?!! Het is vandaag nog geen weer voor een jeans short. Vanaf morgen wel geloof ik! Fijn!!