/ Door

    Najaarstrends bij Schoenen Torfs

    De temperaturen dalen en iedere fashionista weet wat dat betekent: tijd om nieuwe schoenen te shoppen! De ballerina’s verdwijnen in de kast en de enkellaarsjes mogen op het podium verschijnen. De focus van de najaarstrends van 2017 ligt op de finishing touch van zowel schoenen als handtassen. Denk hierbij aan gave prints, borduursels en opvallende accenten. Ook fluweel en studs komen ruimschoots aan bod. Less is zeker niet more deze winter! Kijk je met ons mee naar het aanbod van Schoenen Torfs in de schoenentrends voor herfst/winter 2017?

    Image title

    All the way

    We lieten je het al weten: less is more gaat de komende periode zeker niet op voor de najaarstrends. Accenten zijn opvallend en kleurrijk. Op de damesschoenen zien we veel geborduurde bloemenprints en patches terugkomen. Denk aan zwarte enkellaarzen met een mooi borduursel aan de zijkant en witte gympen met een opvallende bloemenpatch. Daarnaast verdienen studs, pareltjes en glitters de aandacht. Helemaal ready voor de kerstdagen!

    [producten1]

    Magic materials

    Op het gebied van materialen steelt fluweel de show dit najaar. Niet alleen enkellaarsjes, ook pumps, sneakers en boots hebben een prachtige fluwelen afwerking. Van klassiek bordeauxrood tot speels zachtroze: er is voor ieder wat wils! Opvallend is de combinatie van fluweel en studs; het vrouwelijke fluweel contrasteert heftig met de stoere studs. Toch is deze combinatie één van onze favorieten geworden door de nonchalante look die je er mee uitstraalt.

    [producten2]

    Biker boots

    De echte klassieker binnen de schoenentrends voor herfst/winter 2017 is toch wel de biker boot. Met deze schoen zit je eigenlijk altijd goed. Combineer jouw biker boots met een zwierige rok of jurk en je geeft je outfit een aparte twist. All black met een leren jack ga je voor de stoere look en draag je jouw biker boots met een klassieke jeans en witte blouse dan is de casual outfit geboren. Hoe je de biker boots ook combineert, met deze schoenen wordt je outfit gegarandeerd een succes.

    [producten3]

    Krijg je geen genoeg van al het moois? Bekijk dan eens het volledige aanbod van Schoenen Torfs!


    0 reacties op dit artikel