/ Door

  Gratis, lentekriebels bij ASOS!

  Heb je een uurtje vrij en geen tijd om de stad in te gaan? Pak je laptop, smartphone of tablet en winkel online naar de leukste items binnen de webshop van ASOS. De lentekriebels nemen ASOS over en zij nemen jou graag mee in deze vibes. De collectie maakt zich op voor warmere dagen met zomerse jurkjes, comfortabele sneakers en hippe jumpsuits. Mannen en vrouwen opgelet want ASOS is dé webshop als je houdt van mode met een hoofdletter M!

  Image title

  ASOS zet iedereen in het zonnetje en zorgt niet alleen voor vrouwen met standaard maten, maar ook voor dames welke gezegend zijn met benen die tot in de hemel rijken. Een aparte lijn onder de naam ‘Tall’ voorziet vrouwen met een lengte van boven de 1.75 m. van jeans, jurkjes en jumpsuits met extra lengte. Met deze collectie is hoogwater of de té korte jurkjes dan ook verleden tijd.

  De lijn ‘Curve and plus size’ binnen ASOS geeft dames shopplezier vanaf maat 48. Modieuze shorts en blouses met een prachtige pasvorm, hangen klaar om gedragen te worden door vrouwen die met trots een maatje meer dragen.

  Binnen ASOS is het makkelijk om je outfit compleet te maken. Tassen om bij weg te dromen van bekende merken of ASOS eigen merk, maar ook zonnebrillen en horloges kun je hier online shoppen. Het moge duidelijk zijn, het is tijd voor de voorjaarsschoonmaak in je kledingkast en ASOS helpt je om de leegtes op te vullen!

  [producten3]
  [producten2]
  [producten1]
  [producten4]
  De gehele collectie ASOS voor mannen en vrouwen vind je hier!


  0 reacties op dit artikel
  Plaats reactie