/ Door

  Ga voor de veelzijdige kimono!

  Wellicht sta je er niet zo snel bij stil, maar de kimono kan voor verschillende doeleinden worden gedragen. Hierdoor is dit, van oorsprong, Japanse kledingstuk een echte musthave! In deze blog lees je waarvoor je de kimono kunt dragen en hebben we alvast een aantal leuke exemplaren voor je geselecteerd!

  Kimono Bohemian Style

  Sexy nachtjapon

  Waarschijnlijk is dit je eerste gedachte wanneer je denkt aan de kimono; dat is toch gewoon een nachtjapon? Dat klopt, als het voorjaar en de zomer in zicht komen kan de badjas worden omgeruild voor een mooie kimono. Deze elegante japon biedt minder warmte maar oogt uiteraard een stuk fraaier! Daarnaast voelt de zachte stof (satijn en chiffon) erg prettig op de huid.

  [producten1]

  Beachlife

  Kimono's zijn ook ideaal voor een dagje strand. Vaak draag je niet de hele dag je bikini of badpak maar wil je soms even snel iets aantrekken wanneer je bijvoorbeeld het terras op duikt. Een luchtige kimono biedt uitkomst! De strandexemplaren zijn doorgaans gemaakt van een polyester en tevens licht doorschijnend.

  [producten2]

  Bohostyle

  Een recente trend is het dragen van de kimono op een zomers festival. Een veel geziene stijl is Bohemian en de kimono past hier perfect bij! Bij bijzondere festivals, zoals Burning Man in de Nevada woestijn, is het een veel gedragen kledingstuk. De materiaal en uitvoering zijn niet zoals de gebruikelijke kimono's maar vaak van een gehaakte stof. Combineer met een kort shirt, denim shorts en een leuke hoed om de bohostyle helemaal af te maken!

  [producten3]
  Het assortiment kimono's is erg breed. Bekijk ze allemaal!


  1 reactie op dit artikel
  • Alice -
   Wow, wat een luxe kimono's! Ga één bestellen. Hopelijk net zo mooi als op de foto!