/ Door

  De leukste zonnebrillen bij Zalando

  Nu de zonnestralen zich steeds meer laten zien, wordt het tijd om een goede zonnebril aan te schaffen! Dit is niet alleen een accessoire waar je jouw ogen mee beschermt tegen fel licht, het is ook een waar fashionitem. Bij bijna elke zomerse outfit of gelegenheid kun je wel een nieuwe bril matchen. Maar wat is nu eigenlijk de perfecte zonnebril voor jou? Wij helpen je een handje om daar achter te komen!

  Image title

  Het is heerlijk om eindeloos naar zonnebrillen te shoppen en het ene na het andere exemplaar aan je winkelwagen toe te voegen. Thuis wacht je met smart op je pakketje en wat blijkt? De zonnebril staat jou veel minder mooi dan het model op de foto… Dit is niet heel gek, aangezien zonnebrillen passen bij bepaalde gezichtsvormen. Nu kan het dus zo zijn dat jij en het model een totaal verschillende gezichtsvorm hebben waardoor de bril iets anders uitpakt dan verwacht. Gelukkig kun je hier heel eenvoudig wat aan doen.

  Gezichtsvorm bepalen

  Allereerst is het belangrijk om te weten welke gezichtsvorm je hebt. Soms is dit heel makkelijk te zien, maar het kan ook voorkomen dat je wat meer moeite moet doen om hier achter te komen. Pak een stift (geen watervaste!) en ga recht voor de spiegel staan. Volg de omtrek van je gezicht en teken die op de spiegel. Neem hierbij alleen de buitenkant van je gezicht mee, niet je oren of haar. Wat zie je nu? Heb je een rond, ovaal, vierkant of hartjesvormig gezicht? Hieronder laten wij voor deze gezichtsvormen zien welke zonnebrillen daar het beste bij passen. (Vergeet niet de spiegel schoon te vegen!)

  Rond gezicht

  Dames met een ronde gezichtsvorm kunnen hun gezicht optisch langer laten lijken door te kiezen voor een zonnebril met rechte hoeken en mooie lijnen. Kijk uit met ronde monturen, deze laten je gezicht vaak iets ronder lijken. Hieronder zie je welke zonnebrillen Zalando voor jou heeft!

  Ovaal gezicht

  Ben jij in het bezit van een ovaal gezicht? Lucky you! Hier passen de meeste monturen bij. Van ronde zonnebrillen tot rechthoekige exemplaren, de meeste zonnebrillen passen erg goed op jouw hoofd. Probeer niet over the top te gaan en vermijd de extreem grote zonnebrillen.

  Vierkant gezicht

  Dames met een vierkante gezichtsvorm herkennen dit waarschijnlijk direct als zij in de spiegel kijken. De sterke kaaklijn en brede jukbeenderen stralen kracht uit. Als je deze gelaatstrekken wil verwachten is een zonnebril met ronde vormen (de cat eye bijvoorbeeld) ideaal voor jou

  Hartjesvormig gezicht

  Zie jij een hartjesvorm op de spiegel staan? Dan ben jij in het bezit van een breed voorhoofd en hoge jukbeenderen die toelopen in een smallere kin. Bij jouw gezichtsvorm passen zowel ronde als cat eye zonnebrillen.

  Krijg je geen genoeg van het zonnebrillenshoppen? Kijk dan bij het totale aanbod zonnebrillen van Zalando!  1 reactie op dit artikel
  Plaats reactie
  • Mark Brand -
   Weten jullie wat de kwaliteit van Komono horloges is?