/ Door

  Businesstassen tip: Duifhuizen!

  Businesstassen: onmisbaar voor de werkende man en vrouw. Deze tas dient van hoogwaardige kwaliteit te zijn om al jouw belangrijke items dag in dag uit voor je te dragen. Onder andere een laptop, belangrijke documenten en overige items dienen opgeborgen te worden in de businesstas. Uiteraard is het van belang dat deze tas perfect aansluit op al jouw wensen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een zakelijke tas? Lees met ons mee naar alle tips omtrent businesstassen.

  Image title

  Model, materiaal en kleur

  De schoudertas, aktetas en laptoptas hebben alle drie een soortgelijke uitvoering. De tas wordt gedragen in de hand aan het korte hengsel of over de schouder met de lange band, en bevat meerdere vakken. Zo is het eenvoudig om meer dan alleen een agenda en wat papieren mee te nemen. Daarnaast is het materiaal een belangrijke eigenschap bij het aanschaffen van een businesstas. De voorkeur gaat uit naar een leren tas omdat deze (mits goed onderhouden!) lang mee gaat en een chique uitstraling met zich meedraagt. Op het gebied van kleur is zwart altijd een goede keuze. Zwart is tijdloos en past het beste bij de zakelijke businesstas. Ga je liever voor een kleur? Probeer de rest van de outfit hier dan op aan te passen. Bijvoorbeeld schoenen, tas en horlogebandje in dezelfde kleur.


  Laptop mee op pad

  Vandaag de dag gaat de laptop overal mee naartoe. Daarom is een laptopvak in de businesstas onmisbaar. In dit vak zit een beschermende laag die ervoor zorgt dat jij je laptop onbezorgd met je kunt meedragen. Het is essentieel om te letten op de maat van dit vak. Heb jij een 13” laptop? Zorg dan dat jouw tas ook een 13” laptopvak heeft. De maat dient perfect aan te sluiten zodat de bescherming optimaal is. Je wilt immers niet dat de laptop gaat schuiven en zo alsnog beschadigt. De businesstassen van Duifhuizen bevatten allemaal aparte vakken waarin jij al je waardevolle spullen zoals telefoon, portemonnee en sleutels kwijt kunt.  0 reacties op dit artikel