/ Door

    4x leuke outfits voor de zomeravond

    Met de zomer in volle gang, mogen de zwoele zomeravonden zeker niet ontbreken. Niet te warm, niet te koud, maar heerlijk weer om ’s avonds van een hapje en drankje te genieten op het terras. Soms voel je wel een briesje voorbij komen en dan merk je het; je outfit is net te koud en je hebt geen jasje of vest mee om je warm te houden. Niet getreurd, wij helpen je om een outfit samen te stellen voor de zomeravond!

    mantel jas

    Het belangrijkste bij het samenstellen van een outfit voor een zomeravond is het volgende: laagjes, laagjes en nog eens laagjes! Hiermee is het heel simpel om je aan te passen aan de temperatuur, zonder dat je de ober om een dekentje hoeft te vragen. Ideaal dus! 

    Je kunt een tal van outfits samenstellen als deze uit meerdere laagjes bestaat. Mixen & matchen is het geheim! Leg bijvoorbeeld één key item neer waar jij je outfit als het ware omheen "bouwt". Een jumpsuit met bloemenprint combineer je met een paar sandaaltjes en een lange zwarte spijkerjas. Om de outfit af te maken voeg je een ketting of choker toe. Zijn jurken meer jouw ding? Dan is een mooie A-lijn jurk of maxi jurk de ideale uitkomst. Jurkjes met boots staan stoer, én ze houden je voeten lekker warm.

    Wil je minder boho en meer chic? Witte blouses staan classy, en wanneer je voor een exemplaar met ruches en trompetmouwen gaat dan maak je het geheel net wat spannender. Denk wel aan de laagjes, dus draag jouw witte blouse met een jack of blazer en je bent good to go! Voor de echte girly girls ons kan de kleur roze niet ontbreken. Een elegante mantel met een blouse en kokerrok maak je af met een roze schoudertas. Als je dus voor de laagjes blijft gaan, dan kun jij elke zwoele zomeravond aan! ;)

    [producten1]
    [producten2]
    [producten3]
    [producten4]

    Bekijk hier onze collectie zomerjassen of ga naar Jas.nl voor nog meer inspiratie


    0 reacties op dit artikel