/ Door

    -20% op hoodies en jacks van Superdry!

    Een merk welke als modern, stijlvol en hip wordt bestempeld, is bij uitstek Superdry! Wat begon met een inspirerende reis naar Tokio is bezegeld met een modern merk, waarvan hoge kwaliteit en het luxueus detail de bouwstenen zijn. Bij het zien van de collectie maakt ons hart een sprongetje en kunnen wij alleen nog maar denken; hebben, hebben, hebben! Laat je dus onderdompelen in een dames- en herencollectie van dit hippe merk en verwonder je over het uitgebreide assortiment kleding, schoenen en accessoires van Superdry.



    Al 13 jaar lang levert Superdry top items tegen toegankelijke prijzen. Dit merk onderscheidt zich van andere merken door de uitstraling. Amerikaanse vintage in combinatie met Japanse en Britse stijl, maakt dat je garderobe wordt bedekt met een deken van unieke details en handgetekende graphics. Niet alleen bij ons klinkt dit als muziek in de oren, maar ook bij verschillende celebrities. Onder andere voor de Engelse acteur Idris Elba, welke onlangs zijn eigen lijn binnen Superdry is gestart, is dit merk een keeper!

    Het koude weer schreeuwt om een goed gevulde warme garderobe, iets waar Superdry je fantastisch in kan bijstaan. Niet alleen in de winter biedt dit merk de uitkomst bij kledingstress, ook in de lente- en zomermaanden heb je ruime keuze om hip en stoer voor de dag te komen.

    De damescollectie neemt je mee naar een wereld van stijlvolle suède rokken, wind- en waterafstotende jacks, handige topjes en jurkjes met lovertjes voor een touch of glamour in je kledingkast. Door de verschillende stijlen binnen het merk Superdry, maak je binnen een handomdraai vele combinaties. Voor de regenachtige herfstdagen kun je kiezen voor de bekende Superdry hoodie. Kenmerkend aan dit comfortabele kledingstuk is het opvallende logo-opdruk en het bekende oranje stiksel op de zijnaad. In combinatie met een jeans en sneakers, heb je een comfortabel en casual outfit te pakken. Zin in een avondje uit met de meiden? Ga voor een kanten jurkje of sexy bodycon model. Gegarandeerd dat jij binnen enkel klikken via Supderdry een ware eye-catcher van een jurkje hebt gevonden!

    De uitgebreide herencollectie mag zeker niet achterblijven en ziet er voor de herfst- en wintermaanden weer verrassend uit. De jassen laten een variatie aan stijlen zien. Waar we van trenchcoats met een klassieke snit, gaan naar warme parka’s met een stoere imitatie bontkraag. Voor heren die wel houden van een stevige wandeling onder gure omstandigheden is er de Pop Zip Artic herenwindcheater. Dit multifunctionele jack is voorzien van een fleece voering, dubbele kraag en drie risten. Gegarandeerd dat jij de kou buiten laat in deze jas en uiteraard is dit jack voorzien van de welbekende Superdry uitstraling. Voor heren zijn er ook hoodies en T-shirts met prints te shoppen.



    Naast alledaagse kleding kun je je ook van top tot teen hullen in de sportkleding van Superdry. Om het maximale uit je sportdoelen te halen gebruikt Supderdry ademende stoffen. En niet alleen dat, want comfort speelt ook een belangrijke rol in de sportcollectie. Het assortiment kenmerkt zich door het gebruik van verfijnde trends uit de sportwereld en een Superdry twist. Draag je de sportkleding van Superdry, dan weet je zeker dat je nog net even dat tandje bijzet!

    Supderdry 20% korting

    Naast de aantrekkelijke collectie van Superdry, kun je profiteren van een aantal acties waar je als Superdry-fan helemaal blij van wordt. Eén tip die wij jullie willen meegeven; maak alvast plaats in je kledingkast. Waarom? Superdry geeft namelijk 20% korting op stoere items, die je lege plek in de kast maar al te graag willen opvullen. Vanaf 25 november tot en met 28 november staan de Superdry hoodies en jacks in de spotlight. Naast dat de hoodies en jacks heerlijk comfortabel zitten, zijn ze ook nog eens ontzettend hip. Met het dragen van een hoodie van Superdry ben je helemaal klaar voor de winter. Ze zijn namelijk heerlijk warm en al dan niet voorzien van een buidelzak voor koude handen en een capuchon met trekkoord. Daarnaast blijf je je verbazen over de slimme handigheidjes die je terugziet in de jacks. Zo zijn er jacks waar je jouw koptelefoonsnoer doorheen kunt rijgen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen van je favoriete muziek. Tevens zijn alle jacks voorzien van een goede en warme voering en zijn enkele varianten uitgerust met een verstelbare capuchon.

    Ben jij net zoals ons helemaal overtuigd van het merk Superdry? Blijf Supderdry dan in de gaten houden, want december belooft een mooie maand te worden met nog veel meer aanbiedingen!

    Bekijk hier een kleine sneak peak uit de dames- en herencollectie van Superdry.  





    0 reacties op dit artikel