/ Door

    16 x de leukste jumpsuits

    Het dragen van een jumpsuit kan zorgen voor een haat-liefdeverhouding. Aan de ene kant zijn ze makkelijk aan te trekken en zie je er direct sophisticated uit, maar aan de andere kant is algemeen bekend dat jumpsuits en een volle blaas moeilijk samengaan. Wij raden je aan om deze hindernis voor lief te nemen, want de jumpsuits zijn hot!
    Image titleJumpsuits met lange of korte mouwen en het liefst met een grafische print zijn de bomb diggity in de wereld van fashion. Naast de tijd die je wint omdat je niet meerdere kledingstukken bij elkaar hoeft te zoeken, laten jumpsuits zich ook gemakkelijk combineren. Chique en stijlvol zijn de effen exemplaren in combinatie met een mooie zwarte pump. Voor een casual effect kun je kiezen voor een jumpsuit van denim of met een mooi design met een paar comfortabele lage sneakers of laarsjes. Wij hebben voor jou alvast een top zestien gemaakt van onze favo’s!

    [producten1][producten2][producten3][producten4]Benieuwd naar onze gehele collectie jumpsuits? Vind hier al onze jumpsuits!


    6 reacties op dit artikel
    • Silvia -
      Ik heb net een nieuwe jumpsuit gekocht maar die van Tramontana is wel heel mooi! Twijfel....
    • Sasha -
      Die rode onderaan is mooi.
    • Anoniempje -
      Ik kan echt niet genoeg jumpsuits hebben in mijn kledingkast. Ze zijn zo makkelijk te combineren en zoals ook genoemd in de blog kun je ze zowel formeel als informeel goed dragen. Vanwege de verschillende soorten stijlen in jumpsuits is er voor elk figuur wat wils. Zoals jullie kunnen lezen; ik ben fan :)
    • M. -
      leuke blog
    • Babette -
      Hebben hebben hebben de jumpsuit van Twintip!
    • Marit Vermeer -
      Dat is toevallig.. ik was natuurlijk net opzoek naar een nieuwe Jumpsuit.. ;-)!