Filteren

    Rugzakken

    sorteren op

    Rugzakken
    Rugzakken! Het item welke niet meer weg te denken is uit ons dagelijks gebruik. Wij kunnen ons maar al te goed herinneren dat de rugtas onze beste vriend was op de middelbare school. Zoveel mogelijk boeken proppen in je Eastpak en sjokkend door de gangen lopen. Een rugzak is niet alleen handig voor als je je laptop of boeken veilig wilt vervoeren, maar ook voor een reisje naar de Alpen is een goede, stevige rugzak een must. Het maakt eigenlijk niet uit wat je gaat doen, voor elke activiteit hebben wij op Kledingkopen.nl de perfecte rugtas voor jou. Tegenwoordig worden rugtassen ook als warefashion-items gezien die naast het gemak, je outfit helemaal compleet maken. Merken als Vans en Herschel laten met hun collectie zien dat kwaliteit en hedendaagse trends makkelijk samen gaan.  

    Rugzakken welke niet alleen super hip zijn maar waar goede kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan zijn de rugzakken van hippe merken als Fjällräven en Herschel. 

    Proef de natuur!

    Zie je een rugzak van het merk Fjällräven, dan zie je jezelf al helemaal hiken in de natuur. Iets wat je zeker terug ziet in de degelijke rugzakken van dit merk. Fjällräven is voornamelijk een merk welke zich richt op outdoor-activiteiten. Voor een lange wandeling in de bergen is zo’n rugzak perfect. Tegenwoordig is dit merk mega hip onder de wat jongere generatie en moet je zeker één van deze stoere tassen in je bezit hebben. Niet alleen heeft Fjälräven verschillende modellen, maar zijn ze ook in tal van kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kan deze rugzak voor veel verschillende gelegenheden worden gedragen. De accenten van de tassen liggen voornamelijk op de handvaten en het opvallende logo. Daarnaast zijn de tassen voorzien van handige vakken. Draag je een rugtas van Fjällräven, dan weet je dat je goed zit. 

    Herschel

    Een rugzak welke is vernoemd naar een klein stadje, maakt dat een hip merk zijn intrede maakt in de rugzakken-wereld. Al meer dan 100 jaar is Herschel bezig om de rugtassen steeds weer te vernieuwen en het draagcomfort te verbeteren. De rugzakken worden gemaakt van verschillende materialen, wordt er uitsluitend gewerkt met kwaliteits canvas en zijn ze voorzien van een hippe vintage-look. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleuren, patronen en maten. Dat maakt dat er voor een ieder wat wils is. 

    Naast rugzakken hebben we op Kledingkopen.nl genoeg andere tassen. Neem een kijkje in de verschillende assortimenten.

    Laptoptas

    Een goede laptoptas is van groot belang wil jij veilig je laptop van plek naar plek brengen. Saaie laptoptassen zijn gelukkig verleden tijd, bekijk nu het ruime assortiment en shop gemakkelijk online.

    Koffer

    Denk je aan vakantie dan denk je direct ook aan je het inpakken van je koffer. Soms een rot klus, maar met de mooie modellen van Samsonite en Eastpak zijn koffers een feestje om in te pakken.

    Handtas

    Dames handtassen zijn immens populair en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wist je ook dat er steeds meer heren worden gespot met zo’n fijne handtas? Bekijk de collectie handtassen voor hem en haar!

    Sporttas

    Ideaal indien je naar je wekelijkse yogaklasje gaat of naar de gym; de sporttas! Stem je sporttas af op je kleding en je bent ook inde kleedkamers helemaal compleet gestijld. Fashion strekt zich door tot in de sportzaal.
    • Reizen in stijl

      Het plannen van een vakantie zorgt automatisch voor een dosis geluksmomentjes, maar door te reizen in stijl geniet je optimaal van elke minuut. Stijlvol je handbagage meenemen doe je natuurlijk in één van onze hippe rugzakken. Op Kledingkopen.nl zie je direct welke webshop de goedkoopste prijs hanteert.
    • Welk materiaal

      Het ligt er natuurlijk een beetje aan waar je jouw rugzak voor gaat gebruiken, indien je nadenkt over het materiaal. Ga je voor een picknick dan volstaat een lichtgewicht rugzak van katoen. Ga je daarentegen backpacken dan heb je een zwaardere uitrusting nodig. Check voordat je iets koopt wat jouw rugzak aan kan en wat je ermee gaat doen.
    • Seizoenskleuren

      Je witte rugzak staat natuurlijk heerlijk zomer sindien het buiten 26 graden is. Daalt de temperatuur echter tot een nulpunt,dan kan je rugzak ineens niet meer zo stylish passen bij het seizoen. Kies dus in de zomer voor lichte kleuren en in de winter voor een tintje donkerder. Of het nu warm of koud buiten is een tof design op je rugzak kan altijd!

    De perfecte combi’s! 

    Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je hele outfit de juiste look heeft. Op Kledingkopen.nl vind je hippe rugtassen die je kunt combineren met de rest van je garderobe. Voor een echte college-look, kunnen de heren een kijkje nemen bij de Eastpak rugzakken. Deze rugtassen zijn echte klassiekers en zijn er in verschillende kleuren en modellen. Een donkergrijze Eastpak, laat zich goed combineren met een stoer bomberjack een sweater met een leuk printje, je jeans en een andere klassieker; All Stars. 

    Heb je een tripje gepland met je liefje? Wij hebben de perfect rugzak voor een onvergetelijke dag. De rugzakken van Dakine. Stijl en comfort worden met elkaar gecombineerd. Goede wandelschoenen in combinatie met goed zittende kleding én een hippe rugzak maakt je trip niet alleen onvergetelijk, maar reis je ook geheel in stijl.  

    Voor de stoere dames onder ons is een fearless outfit zo gemaakt met een biker jacket een leren broek of een skinny jeans en een hippe rugzak met verschillende patronen. Als finishing touch een leuke muts of snapback. De stoerheid spat er zo vanaf!  

    Een rugzak heeft van zichzelf best een uitdagende uitstraling. Voor de dames die stoer en classy graag combineren, is een rugzak het perfecte item. Wat dacht je van een beige pantalon gecombineerd met een matching blazer, een wit shirt en sandalen met hakken in de kleur van je blazer of shirtje? Een perfecte rugzak voor deze outfit is absoluut een leren rugzak. Leren rugzakken worden zelf mooier naarmate je je rugtas vaker gebruikt. Het materiaal gaat leven en wordt daardoor steeds soepeler. Een reden om zeker een kijkje te nemen tussen de leren rugtassen van bijvoorbeeld het merk Aldo.

    Lees onze blogs over Rugzakken

    De leukste rugzakken van nu!
    blog
    De leukste rugzakken van nu!
    Door: Amariah de Keyzer
    Rugzakken, rugzakken en nog eens rugzakken, daar gaat het in deze blog over! Wie kent de welbekende Eastpak nou niet? De rugzak waar je als brugklasser je boeken in sjouwden, van de ene naar de andere klas, we’ve all been there! De rugzak is altijd... Lees verder
    De trend; Fjällräven rugzakken!
    blog
    De trend; Fjällräven rugzakken!
    Door: Elles Veenboer
    Stap naar buiten en draag je rugzak met trots, want ach wat zijn ze eigenlijk handig! Vervoer je zware boeken naar de schoolbanken, neem veilig je laptop mee of pak je backpack en ontdek de wereld. Wat voor activiteit je ook gaat doen, voor elke... Lees verder
    16x mode voor op je rug
    blog
    16x mode voor op je rug
    Door: Elles Veenboer
    De lente is officieel ingegaan en het lengen van de dagen is begonnen. Dit betekent ook dat de rugtassen weer uit de kast mogen worden gehaald. De rugzakken staan te trappelen om gevuld te worden en jou van allerlei lekkers te voorzien tijdens je eerste picknick. Lees verder